Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lényegesen nagyobb lenne az esélyem ukrán nőknél, hogyha nem magyar hanem osztrák pasinak mutathatnám be magam, és Bécsben élnék?
Az a helyzet, hogy az ukrán nők szépek. Sokkal szebbek átlagban mint a magyarok, ám igen anyagiasak. Mostanában pl. olyasmikre szoktam verni a farkam, hogy meztelen 20 éves ukrán csajok tornáznak, meg hajóznak stb. Semmi szex nincs benne, csak a természetes, fedetlen női szépségük.
Na de, az a helyzet, hogy már szégyellem még egy ukrán nőnek is azt mondani, hogy magyar vagyok. Nem csak azért, mert nincs jó viszonyban a két ország, hanem azért főleg mert félek, már az ukránok szemében is túl csóri egy magyar. Ne tévesszen meg senkit az a pár ukrán (férfi) vendégmunkás, azok nem azért vannak itt mert sok pénzt kapnak, hanem mert nem mehetnek egyből Nyugatra, mert kell 1 év EU-s munkaviszony, hogy tovább mehessenek. És máshol ezt nem szerezhetik meg.
Ha nekem azaz álmom, hogy egy szép ukrán barátnőm legyen, jobban teszem, ha megtanulok németül és kiköltözök egy vonzó országba, mondjuk Ausztria már nagyon rendben van. Puncimágnes ország a keleti nők számára. Aztán majd ha később kiderül, honnan származom eredetileg, már nem hiszem, hogy számítani fog. Nem az a lényeg honnan származol, hanem hol élsz, mire vitted.
Így hatványozottan nagyobb sikerem lesz, hamarabb elérem a célom?
Még mindig nem érted. Egy keleti nő az jól hangzó, híres, jóléti világvárosba vágyik élni. Ott ahol jó az élet és elvegyülhet a tömegben, nem érzi magát kirekesztett bevándorlónak. Egy magyar falucskában hiába van saját házad, eleve az ország is szar, a bérek is alacsonyak, kelet-európában van, az emberek meg nácik és kirekesztőek is.
Szerinted, melyik nő menne oda hozzád lakni? Senki. Legalábbis külföldi nő nem.
Bizony még egy 20 nm-es garzon albérletben is vonzóbb vagy Bécsben, mint egy új építésű saját házban kelet-európában. Ez van.
Én értem amit te mondasz, de próbáld már ezt egy ukrán vagy ázsiai nőnek bemagyarázni. Hidd el nem fog menni. Tized annyira sem leszel vonzó, mintha Vienna-ba akarnád csábítani mint egy kelet-európai kistelepülésre, ráadásul Orbanisztán náci társadalmába ami Fideszes környék is. Én már sok nemzetközi társkeresőn kísérletezgettem, és tudom mit gondolnak, milyen igények és sztereotípiák és pszichológiai alapok nyugszanak a háttérben.
Neked csak a helybéli asszonyoknál lenne esélyed, de fogadok, azok is inkább az osztrák férfiakra kacsingatnak jobban.
Egy kelet-európai ingatlan ugyanúgy nem ér semmit egy külföldi nő szemében, mint ha albérletben laknál egy világvárosban.
Amúgy meg szerinted Bécsben nem lehet ingatlant venni csak bérelni lehet? Te nagyon be lehetsz kattanva ott nyomorfalván.
"Mostanában pl. olyasmikre szoktam verni a farkam, hogy meztelen 20 éves ukrán csajok tornáznak, meg hajóznak stb" xDDDDDDD
Jó farokverést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!