Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Multinál dolgozó technikus is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Multinál dolgozó technikus is egyszerű melósnak tekintendő a diplomás nők szemében?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Emberek találkoznak emberekkel, nem diplomák szakmunkás bizonyítványokkal. Nyilván van, akinek számít, de a normálisaknak nem.

A párom mellettem tette le az érettségit felnőttként és nagyon büszke vagyok rá emiatt. Fizikus vagyok és nő.

2021. dec. 29. 21:17
 12/16 A kérdező kommentje:
11 nagyon örülök hogy így gondolkodsz köszönöm a válaszod.
2021. dec. 29. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén szólva női oldalról nem tudom megítélni, hogy annak számít-e, de sok értelme nincs is, mert nincsen olyan, (szerencsére), hogy "A Diplomás Nő".

De most komolyan, ennyi erővel akkor én is melósnak számítok, mert karbantartó mérnökként dolgozom, és nem derrogál munkáskabátot venni meg bemocskolni a kezem, ha szükséges, meg tudom, melyik végén kell fogni a crowát? Azért legyünk őszinték, egy jó technikus ezerszer többet ér szakmailag, mint egy gyengébb mérnök, diploma ide vagy oda :D

Szerintem kár ezen rágódni, ha szofisztikáltabb a hölgy egy faéknél, akkor nem a papírt fogja nézni, hanem hogy mennyire vagy értelmes, kultúrált, a kettő pedig szerencsére egyáltalán nem függ össze :)

Ha nem így gondolkodik, akkor meg nem kár érte túlzottan.

2021. dec. 29. 21:58
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

haverom elektrotechnikus szerintem nem sok választ el minket a mérnökségtől - bocs, elvégezted az 5 éves BMI-t? Ja, nem, akkor de, rhadt sok választ el a mérnökségtől, csakcsupán párév szpás az egyetemen. :D

Technikus - ugyanolyan gyári szalagmunkás vagy, mint az 50 éves Zsuzsi, ami nem gáz, csak ne akard már egy mérnökhöz hasonlítani magad, mert az gáz.

2021. dec. 30. 06:29
 15/16 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2021. dec. 30. 08:00
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
14 Akkor vicces ez a technikusozás, mikor a közigazgatásban nettó száznyolcvanért gályázó, NLCafé - Jimmy musical - Coelho vonalon mozgó hölgyemények adják elő mondjuk a CNC-programozóról, hogy egy ilyen egyszerű melós nem tudná megugrani az ő szellemi elvárásaikat :D
2021. dec. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!