Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Megsértődnétek ha a randin,a férfinál lenne egy mérőszallag, amivel precíz méretet szeretne venni rólatok? Szeretné tudni ha millimétere jó e a súlyindexetek.
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 19:08
12/23 anonim válasza:
Mèrőszalaggal? Te most jószágot veszel, vagy randira mèsz?😆
13/23 peca1000 válasza:
A fogait is nézd meg, és fogd meg a melleit is, hogy igaziak e.
14/23 lizzi77 válasza:
Vérkép,ès vizelet minta nem kell?? Esetleg az utolsó röntgen felvétel?
15/23 anonim válasza:
Igazabol 1-es valasz szo szerint. Raadasul az alakommal nincs hiba, a termeszetem nehez, tehat nem amiatt.
16/23 anonim válasza:
Ez nem sértődés kategória lenne, inkább csak elkönyvelném magamban, hogy biztos autista szerencsétlen.
17/23 anonim válasza:
Megadnám neki faterom számát, ő szabómester, beszélgessenek csak ilyen mérőszalagos szakmai dolgokról amíg én hívok magamnak taxit és lelépek.
18/23 anonim válasza:
Dehogy sértődnék meg. Örülnék, hogy ezek után végre én is hozzá tudnék itt szólni a "Mi volt a leggázabb randitok?" típusú kérdésekhez.
Bár még van hová fejlődnöd, mert ezzel a sztorival még a középkategóriában sem lennék ezeknél.
19/23 anonim válasza:
Nem muszáj vinned semmit.Csak megkerdezed :Hány kiló vagy?
Majd a válsz után hozzaadsz 5-10kilót, és megvan a pontos érték.
20/23 anonim válasza:
Körberöhögném. Ruhában akar pontos méretet venni vagy azt várja el, hogy levetkőzzek meztelenre midnenki előtt?
Aztán elszégyellném magam, mert valószínűleg egy beteg embert röhögtem ki, majd fizetném a részem és távoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!