Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik netes társkeresőt "érdemes" manapság kipróbálni?
Ha férfi vagy, egyiket sem. Ha nő vagy, bármelyiket.
De tényleg. Azt a szintű önbizalomrombolást amit ezek az appok elkövetnek, elképesztő. Lehet úgy hozzá állni, hogy csak játék és nem veszed komolyan. De akkor meg pont az lesz a bajuk a nőknek, hogy komolytalan vagy és nem veszed komolyan ...
Tényleg csak mazohista hajlamú embereknek való.
Tinderen több matched is volt? Az nagyon jó, akkor biztos nem esélytelen a dolog :) Én főleg azt hallom férfiaktól, hogy szinte semmi matchük nincs. Az, hogy nem írnak vissza, az egy dolog, lehet, hogy már mással beszélgetnek.
Én mondjuk nő vagyok, de volt már párkapcsolatom Tinderről, most Facebook datingen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Esetleg próbáld ki azt. Vagy ha jóképű vagy, Bumble, ott a nők tudnak írni először.
Szerintem 30 évesen mindenképp maradj a match alapú társkeresőknél, a webeseket idősebbek használják és szerintem ott még kevesebb választ kapnak a férfiak.
"Vagy ha jóképű vagy"
Erről szól az összes. Ezért mondom, felejtsd el. Aki jóképű eleve nem szorul társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!