Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik netes társkeresőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik netes társkeresőt "érdemes" manapság kipróbálni?

Figyelt kérdés
30/F vagyok, netes társkereséssel próbálkoznék. Tindert próbáltam, több match is lett, de hiába írok, nincs semmi reakció rá. Melyik másik platformot lenne érdemes megpróbálni? Vannak valamelyikről pozitív tapasztalatok?
2021. dec. 28. 17:42
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Egyiket se. Véletlenül se.
2021. dec. 28. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Felejtsd el. Halott mindegyik. Csak rib..cok vannak.
2021. dec. 28. 18:01
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
örülj neki, hogy nem baszogatnak
2021. dec. 28. 18:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Selejtesek gyűjtőhelye az összes...
2021. dec. 28. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfi vagy, egyiket sem. Ha nő vagy, bármelyiket.

De tényleg. Azt a szintű önbizalomrombolást amit ezek az appok elkövetnek, elképesztő. Lehet úgy hozzá állni, hogy csak játék és nem veszed komolyan. De akkor meg pont az lesz a bajuk a nőknek, hogy komolytalan vagy és nem veszed komolyan ...

Tényleg csak mazohista hajlamú embereknek való.

2021. dec. 28. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom én sem,próbáltam többet is,volt ismert nem annyira ismert és nulla eredménnyel zártam több év alatt!
2021. dec. 29. 00:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó látni a változást esküszöm
2021. dec. 29. 00:46
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Tinderen több matched is volt? Az nagyon jó, akkor biztos nem esélytelen a dolog :) Én főleg azt hallom férfiaktól, hogy szinte semmi matchük nincs. Az, hogy nem írnak vissza, az egy dolog, lehet, hogy már mással beszélgetnek.

Én mondjuk nő vagyok, de volt már párkapcsolatom Tinderről, most Facebook datingen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Esetleg próbáld ki azt. Vagy ha jóképű vagy, Bumble, ott a nők tudnak írni először.

Szerintem 30 évesen mindenképp maradj a match alapú társkeresőknél, a webeseket idősebbek használják és szerintem ott még kevesebb választ kapnak a férfiak.

2021. dec. 30. 09:27
 9/10 anonim ***** válasza:

"Vagy ha jóképű vagy"

Erről szól az összes. Ezért mondom, felejtsd el. Aki jóképű eleve nem szorul társkeresőre.

2021. dec. 30. 09:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek a f.skereső oldalak mert 2022-ben csak annak tudom nevezni az összeset, lehet hogy 10-15 évvel tényleg jó párkapcsolatok és házasságkötések születtek ezekről az oldalakról de a mai világban ahol eleve élőben sem lehet már normálisan ismerkedni biztos hogy ilyen selejt oldalakon lehet aminek az elsődleges célja nem az hogy becsajozzál hanem hogy az oldal üzemeltetői szingli társkereső emberekből meggazdagodjanak. Nem hiába "társkereső" oldal a nevük ezeknek, benne is van hogy társkereső, ha társtaláló oldal lenne azon lehetséges hogy nagyobb eséllyel lehetne még a mai világban is párt találni!
2022. jan. 2. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!