Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek azért, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek azért, hogy ne legyek anyagias?

Figyelt kérdés

Pár éve leszartam, hogy egy nő, hogyan áll anyagilag, mennyi a fizetése, egyedül él e, minél jobban öregszem annál anyagiasabbnak érzem magam. Múltkor nagyon bejöttem egy csajnak, úgy volt, hogy nem soká randizunk, aztán egyik nap kért tőlem 2000 forintot és inkább letiltottam, mert bunkó dolognak gondoltam azt, hogy alig ismerjük egymást és pénzt kér tőlem. Én már elvárom azt, hogy minimum középosztálybeli legyen és egyedül éljen.

Viszont kellemetlen érzés fog el ettől, mert úgy érzem nem helyes út ez, de mégis szeretnék anyagi biztonságban élni.

2021. dec. 28. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Semmit. Szerintem mindenki így van vele, hogy nem szeretne kolocot a nyakába.
2021. dec. 28. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedési fázisban nem szokás kölcsönkérni a másiktól, azt jól tetted, hogy offoltad, igazából ez nem tévút és nincs köze az anyagiassághoz. Kikerültél egy piócát kb.

Az elvárásaid más tészta, ezekhez jogod van, mindenki, férfiak és nők egyaránt olyan társat választanak, aki megfelel az elvárásaiknak, legyenek ezek érzelmi vagy anyagi eredetűek. Bár ha pont emiatt csúszol le egy amúgy teljesen hozzádillő nőről, szarügy, mert ritka fán terem az olyan társ, akinek az egyetlen hibája, hogy éppen nem fizet albérletet. (tehát az élhetetlen anyucipicilánya/kisfia nem ez a kategória, ebben egyetérthetünk)

Személyes példával is tudok szolgálni: Velem úgy jött össze anno a menyasszonyom, hogy a mamahotelben laktam átmenetileg, mert egy hosszú kapcsolatom vége után úgy döntöttem, hogy amíg nem kezd komolyra fordulni valakivel, nem fizetek albérletet. (nem kerestem éppen jól akkoriban, az is igaz) A menyasszonyom kifejezetten örült, hogy nekem gyűlik a lé szépen, ő albérletben élt, úgyhogy volt is hova mennünk, amikor még nem költöztünk össze.

Azóta összeköltöztünk és közösen fizetjük a költségeket.

Ha neked van amúgy is lakásod / albérleted, akkor meg adja magát a gondolat, hogy ez ne zavarjon. Munkahelye legyen, lásd rajta az igyekezetet, kb. ennyi. Azzal nem lennétek előrébb, ha a kapcsolat kezdeténél még két albit tartotok fenn és valakinek fel kell számolnia az egyiket (előbb-utóbb úgyis összeköltöztök, ha működik a kapcsolat).

2021. dec. 28. 11:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem anyagiasság, egyszerűen nem hagyod, hogy lehúzzanak.
2021. dec. 28. 11:49
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy és milyen korú nőkkel ismerkedsz?
2021. dec. 28. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ez nem anyagiassag, h offolod azt, aki konkretan meg RANDI ELOTT maris penzt ker toled. ez valami szenetegeto mellett allo no vagy mi?

azert a legtobb normalis no nem ilyen. ha onmagat fent tudja tartani, az oke, eleg sok ilyen van azert. nem hinnem, h ez extrem elvaras lenne.

2021. dec. 28. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
jól tetted
2021. dec. 28. 12:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha korodbelivel ismerkedsz, akkor nem vagy anyagias.Úgy értem, te tartasz már valahol az életben mondjuk 30-40 körül, és úgy várod ezeket el.

Mondjuk itt a gyakorin a nőket jól leugatják, ha nem szeretnének mamahoteles férfivel lenni, de az is butaság.

2021. dec. 28. 12:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az anyagiasság meg aközött hogy nem akarod hogy élősködjenek a bőrödön azért van különbség.
2021. dec. 28. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Te király vagy. Maradj ilyen. Legyél a férfiak példaképe!
2021. dec. 29. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!