Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért érzem úgy, hogy jó dolog, hogy egy csomó nőt megmentettem magamtól?
Figyelt kérdés
Sokan visszautasítottak, na meg alapból sem vagyok egy könnyen ismerkedő típus. Kezdetben ez nyomasztott, de látva, hogy végül ki lett a párja azoknak, akikkel én is szerettem volna megismerkedni, már azt mondom, jobb, hogy így alakult. Tényleg unalmas és egyhangú vagyok azokhoz képest, akikkel együtt élnek. Évek kellettek hozzá, de most már értem, hogy mit jelent az, hogy "olyan kis szerencsétlen vagy".2021. dec. 28. 07:10
2/5 anonim válasza:
Én azt nem értem, ha valaki "olyan kis szerencsétlen", akkor hogy nem zavarja őt annyira, hogy összeszedje magát? Lehetnél magaddal néha őszinte.
3/5 anonim válasza:
Saját magunk elfogadása fontos. Ha érzed, hogy nem lett volna nekik jó veled, akkor rendben van ez a dicséret:)
4/5 anonim válasza:
Az élet nem így működik.
Ha valóban vonz a másik, akkor az ember cselekszik.
Abban valóban van ráció, hogy az életrevalóbb fogja vinni a nőt.
Neked nincs önbizalmad, meg kusta is vagy.
5/5 anonim válasza:
Nem te mentetted meg őket, hanem ők maguk, mimor visszautasítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!