Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek egy fiúnak? Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy volt osztálytársam aki nekem mindig is tetszett de lényegében soha Bem beszélgettünk csak pár szót, sokszor észrevettem hogy feltűnően néz engem de kb ennyi. Nemrég letöltöttem a tindert, és őt is feldobta az app és jobbra húztam, és “párba álltunk” tinderen. Szerintetek ez alapján tetszem neki, vagy csak viccből húzott jobbra? Esetleg kérdezzem meg tole? Mit ajánlatok? 19/L Előre is köszi a valaszokat2021. dec. 27. 15:38
2/10 A kérdező kommentje:
Legyszi megindokolod miért gondolod így? Elég bizonytalan vagyok
2021. dec. 27. 16:11
3/10 anonim válasza:
Már kérdezted!
Hívd el találkozni, írásban bármit hazudhat, személyesen könnyen lebukik. Amit írtál, abból egyáltalán nem következik, hogy gyanakodnod kellene!
4/10 A kérdező kommentje:
Igen kérdeztem már, de alig jött válasz. Csak egy kedves válaszoló tol kaptam egy nagyon kedves és szívhez szóló valaszt. Viszont kivel bizonytalan vagyok, szerettem volna több véleményt is kapni
2021. dec. 27. 16:13
5/10 anonim válasza:
Ha sok "igen"-t írnánk ide azzal mennyire lennèl előrèbb?
Mi lenne ha idegen emberek helyett mondjuk vele beszèlgetnèl?
6/10 A kérdező kommentje:
Hat nem sokkal, de nekem segítene.
2021. dec. 27. 16:34
7/10 anonim válasza:
Mit kellene tenned? Az osztálytársaddal ne akarj semmit. (Egyébként is röhejes, hogy egy osztályba jártok és a tinderes "huzogatással akarsz valamit kezdeni. Ott vagytok egymás mellett, kérdezz rá ami éedekel és csak egyértelmü választ fogadj el.) Keress kapcsolatokat az iskolán kivül!
8/10 A kérdező kommentje:
Már nem vagyunk osztálytársak. Egyetemen vagyunk mar
2021. dec. 27. 18:21
9/10 anonim válasza:
Tuti, hogy tetszel neki ez egyertelmu. Nyugodtan rairhatsz egy rovid uzenetet, hogy miujsag vele... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!