Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normálisan kapcsolatotot kialakítani manapság(még szűz vagyok és ha leírom, hogy komolyat keresek, akkor letörölnek)? 24/N
Mármint azt nem közlöm rögtön, hogy szűz vagyok szimplán csak leírom, hogy komolyat keresek és azonnal lelépnek
Akkor ezek szerint a neten nem lehet komolyat keresni? De a neten kívül már nem lehet sehol se ismerkedni 😥
Azért nem lehet mert minden nő már kapcsolatban él
Egyedülállóak alig-alig léteznek, így akik hoppon maradtak azoknak annyi, várhatják hogy mikor üresedik meg egy hely
Lehet csak nagyon nehéz normálisat és komoly kapcsolatot keresőt kifogni. Aki letilt azt ne is bánd.
Kedves kérdező milyen korosztályban ismerkedsz?
Egy barátnőm is körülbelül 1 év keresgélés után társkeresőn, de talált normális srácot. 23 éves volt és szűz, a párja 28 éves férfi létére 3 hónapot várt rá...
Én meg 16 évesen vesztettem el, de voltam már 2 évig is egyedül... A párkeresés MINDENKINEK nagyon nehéz.
24/L
A kommenteket most nem tudom elolvasni, ha már írták amiket fogok akkor elnézést.
Kérdező: ha közlöd hogy komolyat keresel és valaki töröl, akkor ennek rendkívül örülni kell, mert az illető kalandorka volt, ebbe nem kell beleélni magad, gondolj arra, hogy "szintén vannak akik komolyat keresnek" és majd megtaláljátok egymást, a kalandorkákért meg nem kár, mert nem egymást keresitek.
Legalább neked nem vetik a szemedre,hogy "mekkora szerencsétlen vagy,hogy meg szexre sem találtál senkit és nem fog elkezdeni 25évesen tanítgatni. Nem az anyád. Már tudnod kéne dugni"
Nyilván én tehetek róla,hogy eddig nem kellettem senkinek, hiába akarok kitörni,senki nem akar egy tapasztalatlan srácot...
A nőknek nehéz megfelelni.ha azt írom,hogy lazát szeretnék az a baj,ha komolyat akkor meg a szüzesség elvesztése után tuti lelêpwk.azt írják....
Fontos, hogy ne légy otthon ülő, hanem járj el valahova: mozi, színház, kiállítás, strand, utazás...
Keress barátnőket, akikkel eljárhatsz szórakozóhelyekre (nem éppen bulira gondolok), vendéglőkbe. Nézd hosszabban azt a fiút (férfit), aki imponál. (Észreveszi!). Nem biztos, hogy az első alkalommal eléd jövő fiú lesz a végső, de a párkeresés, az "keresés", válogatás a sok között. A kisebb véleménykülönbségeket el lehet (el is kell) nézni, de a nagyok legyenek kizáró okok. Ideig-óráig valaki megváltozhat, de később mégis adja a régi énjét és szakítás a vége (néha csak házasság után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!