Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha már van itt saját lakásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már van itt saját lakásom a nők azt hihetik soha innen ebből a városból el sem költöznék? Ti mit gondolnátok egy ilyen férfiról?

Figyelt kérdés

Nagy egyetemvárosban van lakásom családi segítséggel. Ismerkedéskor sokszor szóba kerül ki hol folytatná az életét, mert akikkel ismerkedem kb. 20-25 évesek a legtöbbnek még nem állt be az élete egy irányba, tehát még bárhová költözhetnek szinte a világon. Sokan nem is ide valósiak, persze aztán köztük is van, aki a városban maradna. Sokan gondolkoznak Pestre költözésben suli után, vagy a szülővárosukban folytatnák az életüket, vagy külföld, stb. Én is gondolkozom a Pestre költözésben pár éven belül, de azért itt lett lakásom és kezdtem el az életem egyetem után (én sem ide valósi vagyok), mert a családommal itt volt pénzünk rendes lakást venni, Pesten nem. Ha Pestre költöznék, ami még nem 100%, akkor kiadnám ezt a lakást, aztán ha ott kialakul egy élet és úgy látom ott maradnék akkor ezt eladnám és beforgatnám egy pesti lakás árába (+egyéb megtakarítás, +hitel).

Ti ha valakinek már van lakása valahol, akkor azt képzelnétek ő biztos örökre abban a városban akar élni már?

27/F

2021. dec. 23. 11:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mivel nekem is van és mikor vettem, akkor is tudtam, hogy az 5 év elteltével el fogom adni.

Ugyanakkor az ígéreteknek sem hiszek és nem úgy kerestem párt soha, hogy milyen lehetne és hol élhetne, hanem úgy, hogy eleve olyat válasszak, akivel oké úgy, ahogy épp van, ahol épp van. És azért távkapcsolatban nem lennék benne, de ez lakástól független.

2021. dec. 23. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit számít hogy hol van lakásod? Ha nem Putrifalván, akkor simán ki tudod adni (max ár alatt) vagy akár el is adhatod. Egy tulajdon nem fog röghöz kötni, főleg nem egy olyan aminél nincsen különösebben sok teendő. Mert pl. családi háznál azért sokkal több a munka, kertet, udvart gondozni stb.

Kisebb városban élek, van saját lakásom, de én erre úgy tekintek, mint egy + anyagi forrásra. Most is ki van adva, szóval mehetek amerre akarok, nem lettem ettől röghöz kötve. A saját lakásnak nem az az előnye elsősorban, hogy van hol laknod (valakinek lehet, de szerintem nem) hanem hogy van egy nagyobb értékű "vagyonod", ami ha minden kötél szakad mentőövként szolgálhat, akár úgy hogy eladásra kerül akár úgy, hogy nem kerülsz az utcára.

2021. dec. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!