Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ez igaz, akkor a 30-50+ közti nők, miért nem keresnek fiatal pasikat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
A linkelt kérdés válaszai alapján, a felnőtt férfiak gusztustalanok, ápolatlanok, perverzek, igénytelenek.
Ha ez igaz, akkor miért velük kezdenek a felnőtt nők, és miért nem fiatal, sportos, életerős, potens, sulis fiúkkal?
9
50 körüli vagyok. Persze, a nagyon szép, ápolt, nőies, jól öltözött, szexi, stb. negyvenes (még akár ötvenes) nők nyilván vonzóak. Én nem ilyen vagyok.
Egy 30 éves nem öreg. De ha a húgomhoz menne oda a homokozóba, biztos, hogy élve ásnám el. Nem tenném ugyanezt egy 7 éves kisfiúval, akivel együtt játszhatnak és barátkozhatnak, mert egy korosztály.
Tényleg szellemi fogyatékosok vagytok, ha nem bírjátok felfogni, hogy aki nem degenerált, az korabelihez vonzódik és úgy látja az idősebbeket, mint az alatt a kérdés alatt a nők az apjuk korosztályát.
Nekem nem tetszenek a korombeli férfiak, de akkor sem 20-30 évvel fiatalabbak között nézelődöm.
A párom 6 évvel ifjabb nálam.
16. Nem, mert ő harmincas, én meg negyvenes. :)
A korombelit úgy értettem, hogy 1-2 év plusz-mínusz.
15.
"30-50+ közti nők, miért nem keresnek fiatal pasikat?"
Mert a többségük korban hozzá illő társat szeretne, akivel van esélye tartós kapcsolatra.
Ugyanúgy, mint ahogy a huszonéves nők sem apjuk generációjába tartozó férfira vágynak, akárhogy fáj ez annak, aki az általad belinkelt kérdést kiírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!