Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha azért utasított el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha azért utasított el egy lány mert ő még nem élte ki magát?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak egy szépítés hogy ne bántson meg? Nagyon tetszettünk egymásnak csak én komolyabban viselkedtem mint ő.

Amúgy tartjuk a kapcsolatot, ha még úgy alakul hogy egyszerre leszünk "szabadok" és megkomolyodik szerintem még lehetünk egy pár. Bár érdekes hogy ez volt velem a baja mert sok lánynak meg pont az a gondja hogy éretlenek a fiúk.

2021. dec. 22. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Hát ha majd lesz gusztusod hozzá,miután majd kiéli magát.Az ilyenekhez jó gyomor kell.
2021. dec. 22. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez itt a tini kategória?

Amúgy szerintem jól tetted, éretlen még a csaj, bár tudjátok ti hány milf mozdult már rám életem során? Ők az a korosztály akik 19-20 évesen házasodtak össze, van már gyerek, ház stb, és úgy csalják a pasit össze vissza hogy az hihetetlen. De az idősebb palik ugyanez. Mondjuk ők csak akkor kelendőek ha gazdagok. Sajnos ez is egy szempont, de szerintem kell lennie egy arany középútnak, ami a normális, és nem érzi úgy a fél hogy kimaradt valamiből. Tini lányok meg sokat szexelnek, ebbe nincs semmi gáz kedves első. A csalós milf sokkal gázabb szerintem.

2021. dec. 22. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak annyit jelent mással akar inkább lenni es nem veled.
2021. dec. 22. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez azt jelenti, hogy nem lát benned semmi olyat amit a többiekben nem.

Ez nem fog idővel megoldódni.

Max az lesz, hogy beüt a kapuzárási pánik, és összeáll veled ha nincs ló, jó a szamár is alapon, de ha jobb parti akad, ugyanúgy bobbant egy kapcsolatban vagy házasságban is.

2021. dec. 22. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem gáz.
2021. dec. 22. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Szval megkérdezhetted volna az okoskát,hogy mi az akadálya.

Hisz ha már kéznél voltál, kélhette volna magát veled is,nem?

2021. dec. 22. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
35%

Örülj neki. Gázabb lenne, ha melletted tolná.

Amúgy ez manapság már ilyen. A csajok mániája lett ez a kiélés, aztán az esetek többségében kiégnek inkább csak.

2021. dec. 22. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!