Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék segíteni hogy jobb legyen neki?
Figyelt kérdés
Szakitásunkat a volt barátom nagyon megszenvedte és szenvedi is.
Tartjuk a kapcsolatot a közös gyerekünk miatt így naprakész vagyok hogy mi van vele.
Közöttünk nem működött így szakítottam persze ez más történet ,viszont egy dolog biztos hogy ő egy nagyon jó ember.
Neke azóta már új kapcsolatom van ahol minden rendben de neki azóta senki ami a kezdeti "megnyugvás" után (mert senki nem látná szívesen egy szakítás után a párját másvalakivel) most már tényleg elszomorit mert 1 év után borzasztó állapotban van magához képest.
Tudom hogy nehéz egy ilyen szituáció, nekem is az volt de meg kellet lépnem mert hazugságban nem akartam lenni és nálam be is jött, viszont neki nem lett jobb.
Egyedül van és senki felé sem nyit.
Rossz ezt látni.
2021. dec. 21. 11:21
1/3 anonim válasza:
És szerinted az segít neki, hogy van gyereke, és te is ott lebzselsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Az biztos hogy legszivesebben eltünne ezt sokszor mondta de a gyerek miatt nem tudta meglépni.
2021. dec. 21. 11:28
3/3 anonim válasza:
Megértem őt, elvált férfiként én is elmennék egy lakatlan szigetre, ha nem lennének gyerekeim. Továbbá a hátam közepére sem kívánok semmilyen kapcsolatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!