Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz megismerkedni olyan nőkkel akik nem szeretnének gyereket?
nem csak pesti csoport létezik, minden nagyobb városnak van csoportja
"Tinderen nem írhatom ki mert a családom nem tudja, és balhé lenne belőle, ami engem anyagilag és érzelmileg is hátrányosan érintene."
Mobndjuk ilyen jellemtelen ember családjába én sem szívesen mennék, ne haragudj. Ha lesz párod, majd folyamatosan bújkálnia kell meg úgy tenni, mint aki meddő, különben a hülye gyökér családod, aki elé nem mersz kiállni, folyamatosan azzal fogja csesztetni meg sértegetni, hogy mikor csinál már gyereket neked?
Ezeket a dolgokat csak nekem mondjàk ,az én családom nem beszéli ki a pàrom,mivel bàrmi nem úgy megy ,azért én vagyok a hibàs.
Mivel lenne következménye annak ha ezt elmondom,így jobbnak làtom ha nem teszem.
"Olyan nőre vágyom, aki nem hazudik nekem soha, nem lép félre, kedves, ragaszkodó, nincs semmilyen káros szenvedélye, nem annyira társasági ember, és nem igazán szereti az állatokat lakásban."
Akárcsak magamat olvasnám. És igen, én is erre jöttem rá, hogy általában a balliberálisabb, nagyvárosi nők azok, akik nem akarnak gyereket, de ott meg a következők közül esnek ki a rostán:
- a csivavájukkal, yorkijukkal smárolnak és alszanak egy ágyban.
- dohányoznak és rendszeresen isznak, illetve drogoznak. Én személy szerint nem ítélem el a droghasználatot sem, ha mértékkel történik, de pont ebben a szubkultúrában van az, hogy rendszeres a chillelős füvezés meg egy kis pörgető eki a hétvégére rá a pia is, keverjük, jobban beüt és természetesen a cigi, az is stílszerűen olyan művészlélek módra a tipes sodrós fajta.
És a hűség sem az erősségük.
#11: Én értem, hogy a kérdező mire gondol. Az a baj, hogy ezeknél nem az van, mint a normál nőknél, hogy tényleg csak ha a férfivel van valami gáz, akkor lép félre és akkor is sokára és rengeteget vívódik, ezeknél a balliberális csajoknál annyira divattá vált már ez a poliamor pánszexuális LMBTQ szubkultúra is, hogy simán lefekszenek csak úgy merő impulzivitásból is valakivel, mert éppen abban a rövid időszakban ez jó ötletnek tűnik. Többségének meg ráadásul elég széles vegyes nemű baráti köre van, ahol vannak korábbi fuckbuddyk is.
#21: Mielőtt jellemtelennek nevezed, vedd észre, hogy nem ismered. 100 milliónyi örökséget (nem kell semmi extrára gondolni, két-három budapesti ingatlan vagy balatoni nyaraló is ér annyit) szerintem normális ember nem hagyna veszni hagyni korlátolt gondolkodású, demens szülei miatt, pláne nem úgy, hogy ennyi évet szenvedett miatta és a szülei k.csögsége ellenére is ember lett belőle, nyilván nem szeretné ha a szülei utolsó éveikben felszívva magukat egy román házvezetőnőre írnának át minden tulajdont.
Aki ilyen mértékben beleugat a gyereke életébe, hogy szüljön neki unokát vagy mit kell neki továbbtanulni, azok egyéb mocsokságokra is képesek. A gyerek meg utána üres zsebbel vághat neki az életnek a szülő kicsinyes bosszúja miatt és évtizedekre visszaveti a boldogulását.
23-asnak sok dologban igaza van .
24#:Nem hiszem ,mert szerintem az illető férfi :)
Tyű. Nekem ez nem is hangzik életnek. Tehát nem társasági ember, nincsenek barátai, nincs háziállata, nincs gyereke. És így leélni egy életet. Azért erre kevés nő vágyik, és szerintem kevés férfi is. Nehéz lesz.
Ez akkora fszság. "Ballib" vagyok, de nem iszom, nem drogozom, nem cigizem, monogám vagyok, szexkapcsolatot sem akarok... balliberális azt jelenti, hogy MÁSOK csinálják nyugodtan azt, amit akarnak.
Ki ne találd, hogy a jobbosok mind hűséges, józan emberek...
#26: Vagy csak kellően kreatív, hogy ne csak a társadalom által elélökött legegyszerűbb utat válassza és csak abban tudjon kiteljesedni, hiszen úgyis arra löki őt a tömeg, "ezazéletrendje" meg "senkinemkerülhetiel" meg "majdmegtudoddeakkormárkésőlesz" és a többi...
#28: A balliberálisnak elég sajátságos jelentése van. Te simán liberális vagy. Sokan azt sem tudják kezelni, mert a szabadság megfekszi a gyomrukat és az egyik réteg kiirtana mindenkit, aki kicsit is nem tetszik neki valamiért, a másik meg önpusztító, hedonista baromállat lesz vagy a fogyasztást illetve harácsolást tolja túl és így hamar elérkezünk oda, hogy fékek és ellensúlyok kellenek a rendszerbe.
Ez normál esetben önszerveződő módon történne, ahol valóban érvényesül a demokrácia, nem csak lózung, csak ehhez nem kellenek politikusok. Legalábbis nem úgy, ahogy a legtöbb politikus elképzeli a karrierjét.
Ez a jobboldali liberalizmus, illetve libertarianizmus.
Meg van a baloldali, populista változata, amikor a politikus maga az eszme főpapja és mindenkinek leerőlteti a torkán és mikor már túl nagy a jólét és nem tud mit kitalálni, akkor jönnek az olyan ostobaságok, minthogy
- 1-es és 2-es szülő, mert az anya és apa sérti az eltérő gendert
- keblünkre migránsok, van itt elég nagy jólét és egyébként is kell a vérfrissítés, hiszen majd a szíriai buckalakó elmegy mérnöknek tanulni, mert a helyi lakosság inkább az Aldiban dolgozik, hiszen ott is keres annyit, amiből évi két tengerparti nyaralást meg sielést finanszíroz "csóróbb" EU-s országok bármelyikében, minek erőlködjön?
- sosem lehet elég korán elkezdeni, oktassuk a gyerekeket genderológiára, lehet, hogy egy kis lurkó a 10000-ből idejekorán rájön, hogy ő valójában rossz nembe született. Az, hogy a többit összezavarja nem számít, a lényeg, hogy nehogy csak évek múlva tudja átalakíttatni magát az az egy.
- tiltsuk be a húst, de a mézet meg minden mást is, legyen mindenki vegán. Erőszakkal. Ha nem megy, akkor passzív erőszakkal, cseréljünk trükkösen mindent szójára.
- Találjunk ki hülyébbnél hülyébb, megvalósíthatatlan, az emberi természettel összeegyeztethetetlen környezetvédelmi intézkedéseket míg nem kellően nagy klímaválság lesz ahhoz, hogy már késő lesz minden lépés. De a fogyasztói társadalmat ne bántsuk, hiszen azon múlik a GDP. Ha egyszer leáll vagy csak lelassul a mókuskerék, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek...
És a legfontosabb: Ezt az egészet terjesszük el a buta, kőkorszaki balkáni országokban és a diktatórikus rezsimekben is, hiszen ennél fennköltebb világnézet és eszme nincs is sehol talán még az univerzumban sem. Ehhez képest minden csak erőszakos barbárság vagy középkor lehet.
Remélem nem hagytam ki semmit. Szóval ez a BALliberalizmus dióhéjban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!