Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Facebook, Instagramm, szelfizés stb sokat rontott a férfiak esélyein mert minden nő 10/10-nek képzeli magát és csak 10/10 pasival hajlandó leállni?
Kérdező:
Most mit húzod fel magad ilyen liba miatt?
Teljesen felesleges és részedről is szánalmas így leállni vele ócsárolgatni egymást. Mi is látjuk hogy egy féreg, de mi értelme ennek a szutyoknak amit műveltek?
13
Igazad van, bár ez a fórum már annyira tele van ezekkel a szánalmas materialista feminácikkal, hogy a jóérzésű ember is megutálja a nőket. Talán tényleg kellene hagyni az oldalt a fenébe.
mitol lennek ‘materialista feminaci’? azert, mert leirtam, hogy nem vagyok 10/10 es a pasim sem 10/10? ezen komolyan ennyire bekattantal, hogy boszokranyegetest kialtasz? ha enegm megegettek volna a kozepkorban, inkabb nem is mondom, hogy a magadfajta kivul-belul selejtek hol vegeztek volna (mar ha egyaltalan megerted volna a felnottkort).
de a14-es kommentben felvetett otleted tamogatom! hagyd csak ezt az oldalt a fenebe, tele van 10/10es feminaci materialista boszorkanyokkal. menj csak szepen vissza anyad szoknyaja melle matyizni, ott nem bant senki. 🥺
Hát, én azért adnék magamra egy 8-9-et szintén.
Anyámék sem végeztek rossz munkát, én is 100x jobban adok magamra, mint az átlag, tanult is vagyok, van is pénzem.
Max az húzza le az átlagom, hogy rühellem a gyerekeket és nem vagyok szolgalelkű.
16
A felszínességed nincs hatással a pontszámodra? Már eleve aki így pontozgat nő létére az milyen lehet emberileg???
17
Nincs, mert nem vagyok felszínes. Ha azt sokallod, amit külsőre várok (bár fogalmad sincs, hogy mit várok), akkor szerintem nem akarod tudni, milyen elvárásaim vannak belsőre. Valószínűleg már a hűség pontnál buknàd úgyis az egészet, a legtöbben ott véreznek el, hogy a kérdésben említett fajnak simpkednek és ezzel égetik be magukat meg a párjaikat.
Mondjuk engem már elvett valaki, szóval azt hiszem, biztos lehetek abban, hogy nem várok irreálisat.
#9: "mert formálja erősen a nők hozzáállását"
A férfiakét ugyanúgy. Csak az Insta maca a jó nő nekik. Átlagos lányon meg smink nélküli cicababát értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!