Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Facebook, Instagramm, szelfizés stb sokat rontott a férfiak esélyein mert minden nő 10/10-nek képzeli magát és csak 10/10 pasival hajlandó leállni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 09:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező:

Most mit húzod fel magad ilyen liba miatt?

Teljesen felesleges és részedről is szánalmas így leállni vele ócsárolgatni egymást. Mi is látjuk hogy egy féreg, de mi értelme ennek a szutyoknak amit műveltek?

2021. dec. 20. 12:01
 12/33 A kérdező kommentje:

13

Igazad van, bár ez a fórum már annyira tele van ezekkel a szánalmas materialista feminácikkal, hogy a jóérzésű ember is megutálja a nőket. Talán tényleg kellene hagyni az oldalt a fenébe.

2021. dec. 20. 12:37
 13/33 anonim ***** válasza:
96%

mitol lennek ‘materialista feminaci’? azert, mert leirtam, hogy nem vagyok 10/10 es a pasim sem 10/10? ezen komolyan ennyire bekattantal, hogy boszokranyegetest kialtasz? ha enegm megegettek volna a kozepkorban, inkabb nem is mondom, hogy a magadfajta kivul-belul selejtek hol vegeztek volna (mar ha egyaltalan megerted volna a felnottkort).

de a14-es kommentben felvetett otleted tamogatom! hagyd csak ezt az oldalt a fenebe, tele van 10/10es feminaci materialista boszorkanyokkal. menj csak szepen vissza anyad szoknyaja melle matyizni, ott nem bant senki. 🥺

2021. dec. 20. 13:10
 14/33 anonim ***** válasza:
94%
Háromból egy kamaszlánynál testképzavart okoz az Instagram, mivel az ottani szerkesztett ideálhoz hasonlítják magukat, a fiúk pedig elhiszik olyan a valóságban is a nők, és aki nem olyan, az ronda, nem megfelelő. Ez oda-vissza megy.
2021. dec. 20. 13:11
 15/33 anonim ***** válasza:
94%

Hát, én azért adnék magamra egy 8-9-et szintén.

Anyámék sem végeztek rossz munkát, én is 100x jobban adok magamra, mint az átlag, tanult is vagyok, van is pénzem.

Max az húzza le az átlagom, hogy rühellem a gyerekeket és nem vagyok szolgalelkű.

2021. dec. 20. 13:59
 16/33 A kérdező kommentje:

16

A felszínességed nincs hatással a pontszámodra? Már eleve aki így pontozgat nő létére az milyen lehet emberileg???

2021. dec. 20. 14:06
 17/33 anonim ***** válasza:
95%

17

Nincs, mert nem vagyok felszínes. Ha azt sokallod, amit külsőre várok (bár fogalmad sincs, hogy mit várok), akkor szerintem nem akarod tudni, milyen elvárásaim vannak belsőre. Valószínűleg már a hűség pontnál buknàd úgyis az egészet, a legtöbben ott véreznek el, hogy a kérdésben említett fajnak simpkednek és ezzel égetik be magukat meg a párjaikat.

Mondjuk engem már elvett valaki, szóval azt hiszem, biztos lehetek abban, hogy nem várok irreálisat.

2021. dec. 20. 14:14
 18/33 anonim ***** válasza:
75%

#9: "mert formálja erősen a nők hozzáállását"

A férfiakét ugyanúgy. Csak az Insta maca a jó nő nekik. Átlagos lányon meg smink nélküli cicababát értenek.

2021. dec. 20. 14:16
 19/33 anonim ***** válasza:
0%
Ne izgulj, kinövik a nők. Majd amikor a huszadik jóképű fuckboy kihajítja őket akkor elgondolkodnak.
2021. dec. 20. 14:19
 20/33 anonim ***** válasza:
95%
Kérező, a kérdésed és az összes hozzászólásod olyan, hogy minden normális nő nagy ívben kerülni fog. Egy beképzlet, másokat hibáztató, agresszív kis pöts vagy.
2021. dec. 20. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!