Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem lesz barátnőm, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátnőm, ha nem teszem le a jogosítványt és nem akarok autót sem?

Figyelt kérdés

Van aki el tudna így fogadni?

Hallottam olyat, hogy egy srác megbukott a forgalmin és szakított vele a barátnője.

Nem vagyok egy elveszett ember, diplomám van, stabil állásom, edzem a testem és az elmém is, sokat olvasok. És még csúnya sem vagyok szerintem.

Viszont nagyon megtépázta az önbizalmamat ez a dolog, pénzt energiát tettem bele és úgy néz ki kár volt az egész.

Én levezettem 60 órát, és konkrétan halálfélelmem van még mindig és már egy ideje nem is járok. Azt mondta az oktató is, hogy reménytelen. Tényleg ezt el kell fogadni. Én mellesleg focizok igaz nem a legmagasabb szinten, de ebben is van olyan, hogy valaki el sem tudja találni a labdát én meg 40 méterről odateszem a társam lábára. Szóval nekem valami alap érzék nincs meg a vezetéshez.

Egyébként soha nem is érdekelt, gyerekként sem. Csak pont a társkeresés miatt kezdtem el, de hogy így belegondoltam melyik lenne a rosszabb.

Egy barátnő/ feleség és minden reggel gyomorideggel indulni mert be kell ülni az autóba. Vagy egyedül, de biciklivel közlekedni a legnagyobb nyugalommal, most már a második felé billen a mérleg nyelve.

Arra is nagyobb esélyt látok, hogy kitanulok valami jobban fizető szakmát és taxival megyek mindenhova. Még erre is nagyobb esélyt látok, mint hogy önállóan tudok majd közlekedni. Szóval ekkora a baj.

29 F

2021. dec. 20. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
91%

Jaa valakinek Ők az etalon van akinek abszolút nem. Nem vagyunk egyformák.

Van akinek fontos a kocsi van akinek nem.

Nekem van kocsim, imádok vezetni...de nem járok mindenhova avval, sétálni és buszozni is ugyan úgy szoktam. Exemnek nem volt kocsija, de jogsija.

Ezek szerint nőd se volt még?

2021. dec. 20. 14:08
 42/62 anonim ***** válasza:
15%

36

"De nem is írtam még, hogy szeretnék gyereket!"

Ok...de a nök tobbsege szeretne gyereket! Es kurvára nincs időnk arra, hogy varjuk, hogy te kigyere ebbol a depiből es méltoztasd letenni a jogsit!

2021. dec. 20. 14:34
 43/62 anonim ***** válasza:
90%
42 erre vannak a nála jóval fiatalabb nők. ha abban a korban vagytok, hogy már gyerek kéne, akkor olyan korút néz akinek még nem. Ennyi.
2021. dec. 20. 14:37
 44/62 anonim ***** válasza:

43

Na tehat kerdezo itt a megoldas.

Olyan not kell talalnod, aki 1, nem akar gyereket 2, elfogadja ezt a fogyatekossagodat

2021. dec. 20. 15:09
 45/62 A kérdező kommentje:

41: Volt már, 15-20 nővel feküdtem le. Barátnőm volt, de csak olyan hogy kamuztam neki még iskolás koromban, hogy jöjjünk már össze, csak hogy szexelhessek. De ilyen szerelmes barátnőm nem volt még.

42: Ez hol depi?

Az van csak így elfoglalva a gyerekkel akinek nincs hobbija és célja az életében. Nekem ugyanolyan ez mint aki munkamániás nem tudom megérteni.

Azért élsz hogy legyen egy gyereked, aztán szépen elmúlj.

Van ilyen, de én a saját boldogságomért élek, hogy elérjem a kitűzött célokat. Olyan célokat amiket én tűztem ki, nem mások.

Ilyen pl. az egészséges élet, egészséges test, egészséges elme. Sport, olvasás, életkörülmények, egy bizonyos szinten anyagi biztonság (ami nem összekeverendő a luxussal és a pénzszórással)

Meg amég nem vagy egy bizonyos szinten addig mit tanítasz a gyerekednek?

Érdekes akik már 20 évesen csinálnak gyereket aztán közük nincs az élethez, azt a gyereket fel is kell nevelni és tanítani, nem csak megcsinálni. Férfiként csinálhatsz idősebben is, a nőknek jobban ketyeg az óra.

2021. dec. 20. 15:10
 46/62 anonim ***** válasza:
31%

@45

Na vegyük sorra!

- Nincs jogositványod

- Nem akarsz gyereket

- Csóró is vagy!

- Közlöd, hogy te igazából ráersz, a te órád nem ketyeg...

Egyetlen okot mondj, hogy egy fiatal, csinos nő, miért téged válasszon?

2021. dec. 20. 17:27
 47/62 anonim ***** válasza:

45: "az egészséges élet, egészséges test, egészséges elme. Sport, olvasás, életkörülmények, egy bizonyos szinten anyagi biztonság "

Az a baj, hogy ezekkel kitörölheted, mert akármennyit sportolsz, 80 évesen nem lesz fitnessbajnok tested. Például. És végül elmúlsz úgy, hogy az égvilágon senki nem emlékszik arra sem, hogy valaha léteztél ezen a földön. Még a gyereked sem, hisz nincs.

2021. dec. 20. 17:49
 48/62 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csóró. 180.000 ezer forintot félre tudok tenni havonta. Mondjuk itt GYK-n biztos mindenki ennél többet, ugye?

47: Ezek már értelmes kérdések értelmes gondolatok.

Nekem ez a legnagyobb félelmem és parázok tőle, hogy elmegyek.

Szerintem mindenki fél a haláltól.

Én ezt nem tudom feldolgozni, úgy sem hogy még nem jött el.

Engem nem az érdekel mi lesz itt utánam, hanem hogy velem mi lesz!!!

Ha te akárhova is kerülsz akkor is biztos, hogy nem maradsz itt, tehát lényegében, hogy van gyereked vagy sem. Az utána következő létezésedet vagy nem létezésedet a gyerek téma nem fogja befolyásolni.

Ennek az egésznek akkor lenne értelme ha valamelyik leszármazottadban újra születnél.

Meg igaz a tested nem lehet világbajnok 80 évesen, csak kérdés hogy nem tudod kitörölni még a fenekedet sem. Vagy mondjuk egyedül eltudsz menni a boltba, kertészkedni, ellátni a napi feladatokat.

Az emberekben csalódtam rengeteget. A sportban nem, építi a jellemet, megtanít győzni és veszíteni.

2021. dec. 20. 18:43
 49/62 anonim ***** válasza:

48: A halál után csak az emléked marad, azt pedig ha csak nem vagy ismert sztár akinek a lemezei/felvételei és rajongói őrzik, akkor a gyereked őrzi és viszi tovább. Ez az egyetlen dolog ami megmarad belőled.

Ami a sportot illeti, nem tudok teljesen egyetérteni. Több, mint 10 évet sportoltam hobbiszinten. Főként súlyzós edzésekkel. A csukló, térd ízületek eléggé érzik, nem vagyok benne biztos, hogy ki fogom tudni 80 évesen törölni jobban mint mások, bármilyen jól néztem is ki tőle :D

2021. dec. 20. 19:31
 50/62 A kérdező kommentje:

És ha alapítasz egy céget? Vagy felfedezel valamit?

Ilyeneken csak én gondolkozom??

A gyerek lehet egy drogos lesz vagy gyilkos...

És ha kollagént szednél az nem tudná helyrerakni valamelyest?

Nekem a csípőm szokott kattogni és néha fájni, sajnos a futball ezzel jár.

2021. dec. 20. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!