Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem lesz barátnőm, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz barátnőm, ha nem teszem le a jogosítványt és nem akarok autót sem?

Figyelt kérdés

Van aki el tudna így fogadni?

Hallottam olyat, hogy egy srác megbukott a forgalmin és szakított vele a barátnője.

Nem vagyok egy elveszett ember, diplomám van, stabil állásom, edzem a testem és az elmém is, sokat olvasok. És még csúnya sem vagyok szerintem.

Viszont nagyon megtépázta az önbizalmamat ez a dolog, pénzt energiát tettem bele és úgy néz ki kár volt az egész.

Én levezettem 60 órát, és konkrétan halálfélelmem van még mindig és már egy ideje nem is járok. Azt mondta az oktató is, hogy reménytelen. Tényleg ezt el kell fogadni. Én mellesleg focizok igaz nem a legmagasabb szinten, de ebben is van olyan, hogy valaki el sem tudja találni a labdát én meg 40 méterről odateszem a társam lábára. Szóval nekem valami alap érzék nincs meg a vezetéshez.

Egyébként soha nem is érdekelt, gyerekként sem. Csak pont a társkeresés miatt kezdtem el, de hogy így belegondoltam melyik lenne a rosszabb.

Egy barátnő/ feleség és minden reggel gyomorideggel indulni mert be kell ülni az autóba. Vagy egyedül, de biciklivel közlekedni a legnagyobb nyugalommal, most már a második felé billen a mérleg nyelve.

Arra is nagyobb esélyt látok, hogy kitanulok valami jobban fizető szakmát és taxival megyek mindenhova. Még erre is nagyobb esélyt látok, mint hogy önállóan tudok majd közlekedni. Szóval ekkora a baj.

29 F

2021. dec. 20. 00:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
94%
#18 még ezt is nehezen hiszem el.
2021. dec. 20. 07:41
 22/62 anonim ***** válasza:
88%
Mintha magamat olvasnám! Annyi, hogy én beletettem vagy 750 ezer forintot, meg vagy kétezer kilométer vezetést mielőtt feladtam.
2021. dec. 20. 07:41
 23/62 anonim ***** válasza:
82%

Én is nagyon utáltam vezetni, rágörcsöltem és már attól hányingerem volt, hogy hívott az oktató jönne értem.

Nehezen negyedjére leraktam a jogsit, de utána hozzá se nyúltam a slusszkulcshoz 4 évig. Aztán az élet úgy hozta, hogy mégis vezetni akartam.

Megismerkedtem a feleségemmel, aki 15km-re lakott, ő sem vezetett és mindjárt lett okom, hogy vezessek.

Azóta megtanultam normálisan vezetni és az sem okoz gondot, ha több száz kilométert kell menni forgalmas szakaszon, autópályán.

Legyen egy célod és menni fog a vezetés is.

2021. dec. 20. 08:20
 24/62 anonim ***** válasza:
37%

Ugye ràadàsul nem is az első kérdésed a temàval kapcsolatban?

Szorongàs, fusztràció, önbizalomhiàny...

2021. dec. 20. 08:34
 25/62 anonim ***** válasza:
97%
Nem foglak győzködni, hogy tanulj meg vezetni. Csak leírok egy sztorit, hogy milyen ne legyél, mert néha nem is a jogsi hiány a "gond". Sose érdekelt, hogy van-e a másiknak jogsija, pláne autója. Nekem van mindkettő, szeretek is vezetni, muszáj is, mert vidéki kis faluban lakok, tömegközlekedéssel nehezebb eljutni sok helyre (nem lehetetlen! De nehezebb). Volt egy barátom akinek nem volt jogsija, sokszor emlegette, hogy amúgy is minek, ott a bicaj, mennyivel jobb, meg tömegközlekedéssel is milyen jól boldogul, az autó drága stb. Pár hónap után eljutottunk oda, hogy már szinte napi szinten nekem kellett vinni, vagy ugrani, mert "nekem úgyis ott az autó, könnyebb, gyorsabb". Ne érsd félre, szívesen segítek bárkinek, akár a szomszédnak is ha megkér, de már inkább éreztem magam taxinak meg futárnak, mint barátnőnek. Szép lassan már kvázi semmit se tudott megoldani anélkül, hogy vigyem el oda, vagy menjek el valamiért mert "ott az autóm", szórakozni is úgy jártunk, hogy menjünk kocsival inkább, persze én vezetek... Mert mégiscsak kényelmesebb volt kocsikázni. Na ez már baj volt nekem. Nem a jogsi hiánya. (Van ilyen nőben is, aki taxinak használja a barátját!)
2021. dec. 20. 08:37
 26/62 anonim ***** válasza:
78%

Olyan nőt keress, aki hasonló problémával küzd.

Nekem például van olyan barátnőm akinek ugyan megvan a jogsija de ugyanígy fél vezetni, a párja is ilyen. Őt nem zavarja, mert tudja milyen érzés ez.

2021. dec. 20. 08:42
 27/62 anonim ***** válasza:
82%

Akármennyire szarul is hangzik, nekem nőként fontos, hogy a párom tudjon vezetni. Nekem nem oké, hogyha például elmegyünk nyaralni, akkor én vezessek le 500 km-t vagy akármennyit, majd nyaralás után hazafele is ugyanez legyen. Ha elmegyünk bárhova, akkor én soha nem ihatok meg egy pohár bort, mert nekem kell hazavezetni.

BP-n belül teljesen oké a tömegközlekedés, de amikor karácsonyozni mész 150 km-re pár napra a családodhoz, akkor elég kellemetlen a buszon meg vonaton cipelni a háziállatod az egész felszerelésével együt.

Vagy ha este elmegyek valami progira a párom nélkül, akkor arra sem tudom megkérni, hogy jöjjön el értem, amikor vége van. A legtöbb helyen nem olyan a tömegközlekedés, mint Budapesten belül. Én személy szerint nem szeretem a távolsági tömegközlekedést: koszos, lassú, alkalmazkodni kell, folyton késik és cipelhetem ki a cuccaimat az állomásra, majd onnan haza.

2021. dec. 20. 09:01
 28/62 anonim ***** válasza:
22%
27: Picit off, nem tartozik a kérdéshez, de háziállatokat nem hurcolászunk egyébként sem sehová. Arra az 1-2 napra rá lehet bízni a szomszéd nénire, a kolléganőre, vagy bárkire a felügyeletét akivel elég jóban vagy hozzá. Ha pedig az égvilágon senkivel sem tudsz olyan jóban lenni, hogy ennyit rábízhass, ott megint nem a jogsi problémáján kellene először elgondolkodni, szerintem.
2021. dec. 20. 09:07
 29/62 anonim ***** válasza:
74%

Egyrészt a nyulaimat nem szeretem rábízni senkire, mert nem tartják be, amit kérek velük kapcsolatban, másrészt ez túl nagy kérés, amivel nem akarok terhelni senkit, harmadrészt pedig mutass valakit, aki a karácsonyi időszak alatt szívesen jön napi 2x és eteti, itatja, takarítja őket.

A fenti válaszomat pedig azzal egészíteném ki, hogy ha gyerekem lesz, akkor is szeretném, ha az apuka kivenné a részét az iskoláva, óvódába hordásból, hadd ne kelljen már minden egyes nap nekem fuvarozni őket munka előtt és után. Plusz a bevásárlást sem kellemes busszal elintézni egy 2-3-4 fős család számára.

2021. dec. 20. 09:28
 30/62 anonim ***** válasza:
96%

Ha egy nö ez alapjan itel meg , akkor hidd el nem erdemel meg teged. Ha nagy varosban laksz, es mindent elersz - gyalog, biciklivel, tömegközlekedessel, es ez neked tökeletesen megfelel, akkor nincs gond. Azert akarj jogositvanyt, mert megkönnyiti az eleted, es ne a csajozas miatt.

(de hozzatennem, en 17 evesen szereztem a jogostivanyom, szeretek is vezetni, es azt is szeretem mikor az aktualis parommal elmegyünk csak ugy kocsikazni- de !! nem ez a legfontosabb a kapcsolatban! ) 30/N

2021. dec. 20. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!