Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni ha bulizni nem szeretek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 22:26
1/8 anonim válasza:
Interneten, utcán, munkahelyen/suliba. Én se szeretek bulizni és mindig a netes társkeresőkön próbálkoztam és sikerült már boldog kapcsolatban vagyok
2/8 anonim válasza:
Jó kérdés. Nekem a netes ismerkedés eddig egy nagy csalódás.
3/8 anonim válasza:
Tanfolyam, suli, melo, utca, internet stb. De ha antiszociálisan otthol ülsz nem fog le szólítani egy nő se. Neked kell megtenned az első lépést és oda menni.
4/8 anonim válasza:
Én is ezen gondolkozok, mert én is utálok bulizni, viszont valamit meg kezdeni kéne magammal. Nincs ötletem :D
5/8 anonim válasza:
És mit vártok akkor? Jártok társaságba? Tökösek vagytok oda menni egy ismeretlen lányhoz vagy csak a csodára vártok?
6/8 anonim válasza:
Nagyon jó kérdés ez mert neten kívül szinte semmi más lehetőség nincs
7/8 anonim válasza:
Miért is nincs? Nem tudsz oda menni egy nőhőz akár egy bárban vagy egy utcán? Ne kifogást keressetek. Ne a neten erőltessétek hanem élőben. Fentebb volt írva egy csomó lehetőség. Nem fognak a nők maguktól rátok nyomulni
8/8 anonim válasza:
Kb csak a net.
Lehet persze próbálkozni bárhol, utca, bolt, könyvtár, de azért ezeken a helyeken nem túl nagyok az esélyek. Mindenki rohan, intézi az ügyeit, nem azért megy oda, hogy ismerkedjen, meg aztán lehet van is valakije.
Élőben sehol máshol nincs egy helyen annyi fiatal, mint bulikban, bárokban. Ha ezek nem játszanak, akkor én biztos a neten próbálkoznék, mert esély mindenre van, de a valószínűség a nem mindegy. Nem ismerek olyan embert, aki csak úgy, random helyen találkozott volna a párjával. Buli, ismerettségi kör, net. Ezek a verziók fordulnak elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!