Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Amikor elkezdek ismerkedni egy lánnyal indokolatlanul ráparázok, minden apró részleten elgondolkozok. Kitalálom hogy biztos ez lehet a háttérben. Mintha féltékeny lennék, gyötrődök magamban, félek hogy elveszítem ami teljesen abszurd, mert még az sem tűnhet fel a másiknak, hogy bejön nekem..Biztonsági játékot játszok.. Ahelyett hogy nyíltan beszélnék. Mások olyan egyszerűen és lazán tudnak ismerkedni, én pedig félek, aggódok. Általában amikor feltörnek bennem ilyen érzések akkor adom fel az ismerkedést. Elég kiábrándító tud lenni, mivel saját belátásom szerint is nevetséges. Volt már részem párszor visszautasításban, szóval közrejátszanak a régi élmények is. Szívesen venném a tapasztalatokat, tanácsokat.2021. dec. 19. 16:14
1/2 anonim válasza:
A szüleiddel milyen a viszonyod, illetve milyen mintákat láttál a saját nemedbe tartozó szülődtől, illetve a kettejük egymáshoz való viszonyából?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy jó vagy rossz. Inkább semleges, alapból mindenkivel próbálom tartani a két lépés távolságot. Apám egy elviselhetetlen ember, állandóan kritizál mindenkit. Rossz a házasságuk, anyámnak mindig voltak viszonyai.
2021. dec. 19. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!