Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/lányok, ha lehet tizenévesek. Szeríntetek ez miért van? Mi bajom lehet?
én 16/f vagyok és biszex. a legjobb barátom pedig színtén 16/f, de nemi irányultságát nem tudom...
az a helyzet, hogy nem olyan rég, enyhe vonzalmat kezdtem iránta érezni... néha ha meg akarom simizni direkt olyan helyzetet teremtek, hogy ez normálisnak tűnjön, ezért nem szokott szólni. néha kapok az alkalmon és a fejem a vállához nyomom, ilyenkor elhúzódik picit... de hajlandó velem egy ágyban feküdni pl.: ha filmet nézűnk, vagy tableten jágszúnk... viszont amikor vágyat érzek, hogy megcsókoljam, és éppen felkelnék, hogy megtegyem, hirtelen lefagyok, mintha meg sem tudnék mozdulni, egyszerűen nem tudom megtenni. pedig senki nem látná, űres a szoba is ahol szoktunk lenni, senki nem tudná meg... mi bajom lehet?
Mi lenne? Én se merem csak úgy lesmárolni minden előzmény nélkül még az olyan lány haveromat se, akiről tudom, hogy hetero. A te helyzeted meg ennél sokkal nehezebb.
17/F
Amikor a fejed a vállához nyomod és rásimulsz lényegesebben más, mint amikor az ágyba fetreng valaki filmezés közben.
Gondolom ott is csak egymás mellett feküdtök, nem pedig ráfekszel...
Szerintem a haverod heteró és pont ezért is húzódik el.
Én nem tenném a helyedben, a barátságotoknal vége lehet, ha ő nem vonzódik a fiúkhoz (is). Tudd meg, mit gondol a homoszexualitásról, ha nem zavarja, akkor bepróbálkozhatsz, ha nem is örül a dolognak, és elutasít, akkor sem utál meg miatta.
21/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!