Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a párkapcsolat, ha tudom, hogy bármikor ebbe a helyzetbe juthatok, ha nem úgy ugrálok, ahogy a "nővel közösen akarjuk"?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Szerintem a kérdést kiíró férfi úgy ugrált egyébként, mégis kiesett. Megéri ez a fajta kapcsolat, ami bármikor végetérhet és nem tudok helyette másikat találni?
"csak házasodni kell, utána bele lehet szarni az egész életbe":
Miért ne kéne beleszarni az egészbe. Megvolt oldva a probléma, megyünk tovább azokban a dolgokban, amik férfiként fontosak. A párkapcsolat egy férfi és egy nő között létrejövő kötelék kéne, hogy legyen, ahol mindkét fél nyer valamit, miközben közösen csinálják azt, amit fontosnak éreznek.
Ha a férfinak a nő kedvében kell járni, az már alapból fura nekem. Miért nem a nő jár a férfi kedvében?
"azt hitte, egy esküvő bebiztosíthatja a helyzetét hosszú távon"
Erre értettem azt, amit a #15-ben leírtam.Mert ez így hangzott, valószínűleg így is állt a dolgokhoz.
17 Itt azt kérdezed, hogy miért kellett volna megfelelni a nő elvárásainak?Nem kell.Csak akkor nem kell utána rinyálni, hogy a nő nem kért belőle.Talán számodra ez meglepően hangzik, de nem csak a férfiaknak lehetnek elvárásai egy kapcsolatban.Mindkét fél, a nő is dönthet úgy, hogy kilép a kapcsolatból, ha az számára nem megfelelő.
Itt meg is fordítom a kérdésed: a nőnek kellett volna alkalmazkodni a férfi igényeihez?Miért is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!