Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megéri a párkapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri a párkapcsolat, ha tudom, hogy bármikor ebbe a helyzetbe juthatok, ha nem úgy ugrálok, ahogy a "nővel közösen akarjuk"?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerintem a kérdést kiíró férfi úgy ugrált egyébként, mégis kiesett. Megéri ez a fajta kapcsolat, ami bármikor végetérhet és nem tudok helyette másikat találni?

2021. dec. 16. 20:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
10: 6 hónap szexmentesség kell. Jelenleg 2 évnél járok.
2021. dec. 16. 21:34
 12/21 A kérdező kommentje:
9: Megkérdeztem a kérdezőt
2021. dec. 16. 21:36
 13/21 A kérdező kommentje:
9: A helyzet az, hogy igazából bármi történhetett. Lehet bevásárlás közben vesztek össze azon, hogy mit vesznek. A lényeg az, hogy ha nem azt mondom, amit a nő, megint kinn leszek a "piacon", ahol újabb 2 év kell, mire kapok valamit.
2021. dec. 16. 21:40
 14/21 A kérdező kommentje:
9: Közbe kiderült, hogy a 32 éves arc azt hitte, egy esküvő bebiztosíthatja a helyzetét hosszú távon.. A lány is ezt gondolta valamiért (bár elvállni ma nem nehéz), aztán inkább nem akarta.
2021. dec. 16. 21:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14 Tehát at hitte csak házasodni kell, utána bele lehet szarni az egész életbe, a nő meg mégsem akart hozzámenni?Nem is csodálom.
2021. dec. 16. 22:16
 16/21 A kérdező kommentje:

"csak házasodni kell, utána bele lehet szarni az egész életbe":

Miért ne kéne beleszarni az egészbe. Megvolt oldva a probléma, megyünk tovább azokban a dolgokban, amik férfiként fontosak. A párkapcsolat egy férfi és egy nő között létrejövő kötelék kéne, hogy legyen, ahol mindkét fél nyer valamit, miközben közösen csinálják azt, amit fontosnak éreznek.

Ha a férfinak a nő kedvében kell járni, az már alapból fura nekem. Miért nem a nő jár a férfi kedvében?

2021. dec. 16. 23:36
 17/21 A kérdező kommentje:
15: Arra utalsz, hogy amit a férfi csinált az nem volt jó alapból és alkalmazkodnia kellett volna a nő igényeihez.. miért is?
2021. dec. 16. 23:37
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"azt hitte, egy esküvő bebiztosíthatja a helyzetét hosszú távon"

Erre értettem azt, amit a #15-ben leírtam.Mert ez így hangzott, valószínűleg így is állt a dolgokhoz.

17 Itt azt kérdezed, hogy miért kellett volna megfelelni a nő elvárásainak?Nem kell.Csak akkor nem kell utána rinyálni, hogy a nő nem kért belőle.Talán számodra ez meglepően hangzik, de nem csak a férfiaknak lehetnek elvárásai egy kapcsolatban.Mindkét fél, a nő is dönthet úgy, hogy kilép a kapcsolatból, ha az számára nem megfelelő.

Itt meg is fordítom a kérdésed: a nőnek kellett volna alkalmazkodni a férfi igényeihez?Miért is?

2021. dec. 16. 23:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
16 Nagyon bután állsz ehhez a párkapcsolati témához.Azzal a nő nem nyer semmit, ha feleségül megy egy olyan férfihez, aki mindenben a nőtől várja az alkalmazkodást, ahol csak neki kell tenni azért, hogy műkődjön a kapcsolat, egyébként meg kuss a neve.Ebből csak a férfi profitálna, aki egy ilyen házasságban nem férj, csak egy semmirekellő zsarnok.
2021. dec. 17. 00:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Működjön*
2021. dec. 17. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!