Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzemnek kell legyen, hogy egy nőt boldoggá tudjak tenni egy komoly kapcsolatban? Havi nettó 2 millió elég lenne?
Minimálbéresként mama hotellal, elváltként,aputesttel is volt nőm.
A szex legyen jó, és egy kis odafigyelés.
Én eddig egyetlen nőtől hallottam mennyi nála az elvárás. Azt hittem csak viccel, mert amúgy kb semmilye nincs, semmit nem tud nyújtani, csak a testét. De nem volt vicc. Két és félszer annyi, mint amit keresek és nekem jellemzően 4essel kezdődik a nettóm. (Tudom, ez se sok. Ebből fenn kell tartani egy házat meg egy autót is.)
Ezt teszi az internet. Egyszerű lányok igényeit is az egekbe szökteti.
18
És ez neked miért baj! Én sem vagyok különösebben szép, és jól sem keresek (netto 400 korul) mégsem álltam le soha csóró pasival! Nyilván a megfelelo egzisztencia csak rajtengedély, ezer más dolog is ugyanennyore fontos, de ha egy nő szeretne gyereket, ezt is szamitasba kell vennke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!