Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli lányok milyen jövedelmű pasira vágytok?

Nagyon nem mindegy hogy bruttó vagy nettó.
Budapest szoftverfejlesztők között 600 bruttó kevés, 800 bruttó közepes. 800 nettó viszont már a felsőbb kategória, de még messze nem a top. Légyszi akik eddig írtak számokat, írják meg hogy értették.
Pl. 1 millió nettó, 600 ezer bruttó, stb.

10
De! Pontosan Magyarorszagon elek! Ezért írom a 6-800at

15
Nettoban ertettem a 6-800at. Ennyit minimum elvártam randizós koromban, mivel mindenképpen szerettem volna gyereket. (Én most 6 oraban, gyerek mellett keresek netto 400at, nem tartanak el. Nyilvan nem a legjobb fizetés, de kisgyerek mellett ennél több nem megy)
És így sem élünk nagylábon szerintem. Iszunyuan megdrágult az élelmiszer....a ruhazat is! Az egyetlen "luxus" ami a házunkban van , az a kerti medence, valamint a korulotte kialakitott rész. Ez 2.5M volt! Tényleg nem élünk nagy lábon, egy 4 fős családnak, a havi 1- 1.2M, jelenlegi árak mellett, bőven közepes szint. A benzin sem.olcsó, és a férjemnek valamivel kell járnia dolgozni, nekem meg valamivel el kell vinnem a gyereket iskolaba, ovodaba. Tehát 2 autot is fent kell tartani.

hát nem tudom, nekünk a párunkkal fejenként kb 30-35 ezer volt a kaja, a villany és a fűtés évente 70ezer (van napelem). havi netto 200-220-as keresettel fejenként simán félreraktunk havi 100-at, úgy, hogy mellette még maradt magunkra is extra dolgokra is pénz :)
van kocsi, internet, stb.
Most nincs párom. Amúgy én el tudnám tartani így is, ha nem tud dolgozni, vagy nem szeretne. Most én nem igazán dolgozom, mert nem szeretnék, így keresek kb havi 50 körül és bőven jól megélek, nem fogy a pénzem :D 30F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!