Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelségnek mi lesz a jövője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelségnek mi lesz a jövője?

Figyelt kérdés

Mert gyakran olvasom itt, hogy ez egész a 30 alatti férfiak 60% -át érinti. Ami nem tudom, hogy mennyire áll közel a valóság talajához.

Ennek ellenére ez még mindig egy néma közösség, akik csak az interneten, az esetek többségében anonim fórumokon tevékenykednek.

Ezért aki nem gyakran használja az internetet, lehet nagyon nem is találkozott az incel kifejezéssel.

Mert a valóságban nem vállalják fel, és nem is terjesztik a nézeteiket.

Ezáltal ezt a közösséget támogatni sem lehet. Mert ha a valóéletben nem hangoztatják a nézeteiket, nem vállalják fel magukat, akkor hogyan lehetne támogatni őket? Vagy esetleg segíteni nekik?

Ezért kérdezem, hogy szerintetek mi lesz az incel jelenség sorsa a közel, vagy távoli jövőben?

2021. dec. 13. 18:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
36%

Mindenki azt mond, amit akar. A legtöbb ember bekamuzik 1-2 kalandot, de csak ő tudja, hogy valójában sosem történtek meg. Az emberek történeteinek egy része amúgy is totál kamu, szeretnek vetíteni.

A legtöbb "falu bikája" tizedannyit sem csajozott, mint amennyit kivetít, csakhát Háry János effektus van. Az incel pedig annyiban különbözik, hogy inkább hallgat magában, nem érzi szükségesnek a sztorizgatást, és pláne nem szorozza meg hattal az élményeit, hogy szórakoztatóbbnak tűnjön.

2021. dec. 13. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

"Viszont az eljutott a tudatodig hogy egyrészt folyamatosan termelődik ki ez a réteg"

Persze, mert termelik ki magukat, könnyebb másokat hibáztatni a saját sikertelenségükért, mint magukba nézni, és szembenézni azzal, hogy bennük van a hiba. A nőgyűlölet egyszerűbb...

(Ismerek olyan inceleket, akik nem csinálják ezt, csak bizonyos okoknál fogva az van, ami van... Na, őket valahol sajnálom, de bíztatom őket, próbálom ösztönözni őket. De a nőgyűlölő réteg a társadalom legalja, selejt, na azoknak ki kell pusztulni.)

2021. dec. 13. 22:44
 13/28 anonim ***** válasza:
12%
ha magányos lennél te is gyűllölnéd a nőket
2021. dec. 13. 23:10
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
#13: De hát nem a nők tehetnek róla, hogy magányos vagy (pláne nem az összes) hanem csak te saját magad.
2021. dec. 13. 23:17
 15/28 anonim ***** válasza:
84%
14) ne zavard már össze tényekkel. Neki a nő (bocsánat, a szexhez való hozzáférés) JÁR, mert...csak.
2021. dec. 14. 01:43
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

Csúnya ilyet mondani de ez a természet rendje. Ameddig erőszakos (előretervezett) házásságok voltak minden férfinak jutott nő.

Most már csak pont mint a természetben, az önmagát feltaláló, kitartó egyéneknek. Aki ennek nem felel meg az nem szaporodik. Pont mint a természetben.

Egyébként maguknak köszönhetik. Én nem vagyok se túl szép, se túl okos és anyám törött suzukijával járok, még is már 5 barátnőm volt eddig (22 vagyok). Pusztán azért mert kitartó voltam és fejlesztettem a személyiségem.

Ismertem olyat is aki totál incel kinézetű volt. 160 centi körüli pali, totál ronda. Körülbelül 50 nő elutasitotta, majd sok időnyi kitartás után végül talált egy hasonlóan magányos nőt és összejöttek.

A barátnő szerzése kizárólag kitartás kérdése. Ne mondja nekem senki, hogy ha valaki megembereli magát, kitanul egy képzést, keres egy jó munkát, el jár sportolni és fejleszti a beszéd készségét, az nem fog nőt találni.

Nem szabad feladni és ennyi a dolog nyitja. Rinyálás még nem segített.

2021. dec. 14. 07:03
 17/28 anonim ***** válasza:
12%

30 százalék az, kutatások alapján. A 60 százalék inkább a 40+ -os férfiaknál lehet.

Az incel továbbra sem az, amit itteni torz sértett hisztérikák hazudoznak.

2021. dec. 14. 11:41
 18/28 anonim ***** válasza:
95%
17) linkelj már egyet, kérlek. Én itt sértett hisztérikának egyedül a helyi incel keménymagot látom...
2021. dec. 14. 12:15
 19/28 anonim ***** válasza:
79%

16: " Ne mondja nekem senki, hogy ha valaki megembereli magát, kitanul egy képzést, keres egy jó munkát, el jár sportolni és fejleszti a beszéd készségét, az nem fog nőt találni."

Olyat nem fog, ami hozzá illő. Saját szintje. Lehet mondani, hogy ha a sportos mérnök nem éri be a közmunkás másfél mázsás down kórossal akkor ő baja, minek válogat, csak szerintem ez k_rvára nem igaz.

2021. dec. 14. 12:17
 20/28 anonim ***** válasza:
93%
Pedig definíció szerint az a 'szinted', amin elkelsz.
2021. dec. 14. 12:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!