Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nem vagyok elég rossz fiú" mit takar?
Figyelt kérdés
Csaj nem tudta megfogalmazni, mire gondol. Nem igazán értem, milyennek kellene még lennem, amikor jól érzi velem magát, hülyülünk, incselkedni is szoktunk egymással. Plusz korábban nem egyszer megmondta mennyire "rossz vagyok", amikor mondtam vagy tettem valamit.
Nekem a rossz oldalam nem látszik kívülről.
2021. dec. 10. 09:54
11/34 anonim válasza:
#6: szóval azt akarod tudni, hogy egy instabill személy miért mond valamit? Ki tudja, éppen elgurult a gyógyszere vagy valami.
De a tippem az, hogy túl szabálykövető és kiszámítható vagy.
12/34 anonim válasza:
Nyomulós vagy, nem kell téged "megszerezni", nincs benned kihívás. A nők is szeretnek hódítani. Ez nem azt jelenti ,hogy fuckboynak kell lenni és játszadozni az érzéseivel. Hanem hagyni ,hogy ő is dolgozzon érted.
13/34 anonim válasza:
Nem vagy elég rosszfiú=puhapöcs. Szedd össze magad, és a probléma megszűnik nagyon gyorsan.
14/34 anonim válasza:
"Ez nem azt jelenti ,hogy fuckboynak kell lenni és játszadozni az érzéseivel"
DE! Pontosan erre mozdultok.
15/34 anonim válasza:
#14 Örülök ,hogy te jobban tudod ezt a nőknél! Maradj csak a kis incel világodban és ne írogass f.szságokat. Köszi!
16/34 anonim válasza:
#12 Ne nevettes. A mai lányok ha nem teszik eléjük a kaját inkább éhen halnak, minthogy tegyenek érte. Majd pont egy pasiért dolgoznak meg. 🤣🤣😂😂😂
17/34 anonim válasza:
Erről mindig a fodrász csaj jut eszembe ami arról panaszkodik hogy mekkora faszparaszt fickóval van együtt, de hát neki az nem jó ha valaki szereti és rendesen bánik vele mert az unalmas. Na ennyit erről. Nem mindig a férfitól kell várni a csodát ha unalmas az életed.
18/34 anonim válasza:
Amikor a báktálok megjelennek akkor bezzeg nem kell nekik a rossz fiú..
19/34 anonim válasza:
#16 Mai lány vagyok és imádok hódítani és küzdeni valakiért. Na ilyenkor mi van?
20/34 anonim válasza:
#19. A lottót is megnyerik néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!