Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek melyik a legjobb magasság egy férfinál?
"Egyébként 185 és attól felfelé már jó"
Hat csak 184 vagyok....
37F incel
12
Neked nem mind1? Nem akarsz nőt ugyse! Illetve, de! Ingyen! Ugy hogy semmir ne kelljen a kapcsolatra áldozni. Termeszetesen 20 éves legyen, szépbőrü, vékony, szexualisan tapasztalt, de minimum szűz
"Nem akarsz nőt ugyse!"
:) :)
37F incel
Ha jol tudom az incelek, önkéntes colibatust fogadtak, mert a boltos Marcsi nem jó nekik, nekik a csinos, vékony, diplomas könyvelő Anna kell.
Lehetőleg legyen 20 éves
17. Én helyes, magas, sportos incel vagyok és mellékesen majdnem még a példádban lévő könyvelő is stimmel (pénzügy-számvitel diplomám van). Szóval ezek alapján igen én csak egy magamhoz hasonló nőt keresek ezekben a dolgokban és az általad leírt csajt pont el tudnám képzelni, bár lehet 20-nál idősebb is. (Én 28 vagyok.) A csinos nőknek a menő, jó dumájú, laza pasik kellenek, semmit nem jelent hogy diplomás vagyok vagy hogy jól nézek ki. A gond amiért incel vagyok, hogy nem vagyok nagyszájú, illetve vannak bennem gátlások és szorongások, amik egyszerűen taszítják ismerkedéskor a nőket.
(Ja és az incel nem azt jelenti, hogy szűz vagyok, csak éppen soha nem volt még igazán tartós kapcsolatom és a szex is nagyon ritka az életemben, pl idén nem volt még.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!