Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált gyerekes nőként már soha nem lesz párkapcsolatom?
#29 Veled is vannak bajok.
Ha valaki fiatalabb nálad tuti beképzelt és taknyos. Remélem nincs gyereked (és nem is lesz).
30-as!
És ha a 30-as férfi nem is akar gyereket?
30as vagyok
Én gyerekeskent gyerekes hapsi képzeltem magam mellé eleve
És sem külsőre sem semmilyen szempontból nem jönnek be sokkal fiatalabbak nálam
Semmi gond!
Csak akkor ne írjátok azt, hogy minden férfi csak 20 évest akar!
Vicces, hogy ott a gyerek, ne merjen senki sem szolni miatta es az eletkor miatt se... De, nehogyma' fiatalabb merjen lenni a pasi... :D
Na, ertelemszeruen ezert nem talaltatok normalis apat es ezert nem talaltok gyerekkel sem apapotlekot.
Gondolom valami vezető beosztású, szuper intelligens, szuper jóképű és testű, 5 nyelven beszélő, sármos, humoros, sikeres plasztikai sebész a megálmodott lovag. Sajnos ilyened nem lesz.
Talán észre kellene venned a szomszéd Attilát, Lacit a kollégát, Ferit a GLS-től, Sanyit a húspultból...
Lehet, csak milyen...?
Jó, itt az egyik hozzászólónak épp szerencséje volt, és bizonyára akad még néhány hozzá hasonló ritka kivétel. De az átlag/többség sajnos nem ez. Nagyon durva kompromisszumokat kellene kötni... Fogalmazzunk inkább úgy, meg kellene alkudni, nem kicsit. És ezt úgy, hogy már van egy gyereked, tehát nincs miért sietned, jobb esetben pedig az életed is rendezett, egzisztenciálisan viszonylag stabil, szóval eltartóra sincs szükséged, egyszerűen nem éri meg vállalni. Hiszen miért is hoznád magad rosszabb helyzetbe?
Na a 39-es le is írta, hogy miért vagytok egyedül!
Azért mert kompromisszum képtelenek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!