Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált gyerekes nőként már soha nem lesz párkapcsolatom?
Huha. Vicces, hogy itt mennyi no lazan beszol a ferfiaknak, de mindenre olyan hisztit vagnak le, amit egy 5 eves is megirigyelhetne.
En 28 vagyok, a baratnom 24. Nincs gyereke, de meg 35 felett sem vennek a nyakamha elhasznalt, gyerekes not. Ez nem incelseg, csak emesszetek meg, hogy nem mindenki ratok vagyik. Ilyen hisztisen foleg nem.
Amúgy a "satrafás" válaszolónak annyiból igaza van, hogy sokszor pont a nők tartják magukat annak.
Én már nem egyszer jártam úgy, hogy ismerkedtem 40-es nővel, és mikor megtudta, hogy fiatalabb vagyok nála 8-10 évvel, akkor le is pattintott.
Szóval lehet szidni a férfiakat,hogy mindegyik fiatal nőt akar, de én fordítva is látom, hogy sok 30-40-es nő meg lenézi a fiatalabb férfit.
" hogy sok 30-40-es nő meg lenézi a fiatalabb férfit."
Szerintem nem lenézi, csak nem mer vele komolyan kezdeni. A + pár év a nő javára még nem olyan nagy dolog, de azért 5 év már egy lélektani határ.
De miért lélektani határ az 5 év? Ezt nem értem. Én soha nem néztem a nők korát, csak a külsőt, meg a belsőt.
Azt sem értem, hogy mondjuk egy 42 éves nő, miért nem mer komolyan kezdeni velem, aki vagyok 34, és teljesen önálló vagyok minden szempontból. Nem értem ,hogy miért vagyok nagyobb kockázati tényező, mint egy 40-es férfi.
40 felett már mamik vagytok, főleg egy 20-25 éves szemszögéből.
45 évesen Kökény Attila már háromszoros papi.
Azért nem kezdenek többek közt 40 évesen 30 éves hapsival mert mondjuk már nem szülne a hapsinak meg még nincs gyereke és akár
Tíz év rengeteg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!