Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randi oldalakon tényleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi oldalakon tényleg nem lehet megfelelő párt találni?

Figyelt kérdés

Egy ideje már elkezdtem, de akik írnak... csak szexet akarnak, vagy nagyon furcsa emberek, akik a szia-mizu-nál többre nem képesek ( bocsánat). Ha véletlen találok olyat, akivel lehet beszélgetni , néhány nap után ő is eltűnik.

Elég introvertált vagyok, én nem tudok csak úgy az utcán, vagy szórakozó helyen odamenni valakihez, vagy ismerkedni.

28/N

2021. dec. 8. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

De, lehet. Az mas kerdes, hogy az emiatt panaszkodo nok tobbsege nem tarsat keres, hanem egy 0/24-ben tokeletes topmodellt.

Atlagos ferfikent 1 honap alatt 3 matchem volt. Nem csak szexet akartam, beszelgetos vagyok, nem tunok el. Senkit sem erdekeltek ezek a tulajdonsagaim, mert volt helyettem 100 helyesebb srac.

Tarskereson mindenki azt kapja, amit valaszt. Ha te mas jellegu pasikat valasztasz, akkor mast kapsz.

2021. dec. 8. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Találni lehet, de megfelelőt nem.
2021. dec. 8. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet, de az elvárásaidnak és amit nyújtani tudsz szinkronban kell lennie. Nekem olyan nőkkel voltak lapos a beszélgetéseim, akik semmi energiát nem fektettek bele.

A netes ismerkedés személytelen húspiac. Rendszeres a beszélgetés közbeni eltűnés, ők egyszerűen képtelenek normális emberi módon visszautasítani.

2021. dec. 8. 13:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Lehet, csak tarts ki. Igen, rengeteg, aki csak szexet akar. Rengeteg, aki házas és kamuzik. És rengeteg fura alak is van. Az internet egy nagy szemetes (is).

Lehet találni, csak lehet sok időbe telik.

2021. dec. 8. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Én szerintem normális férfi vagyok , mégis fenn vagyok Tinderen és még pár társkereső oldalon.

Én azért találok nehezen párt mert nálam túl magasan van a léc a belső tulajdonságok szempontjából :)

2021. dec. 8. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

5#: én is túl sokat várok, lehet, hogy ez az én hibám

2021. dec. 8. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne add lejjebb... eljon
2021. dec. 8. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!