Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kevés 20 év körüli lány van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevés 20 év körüli lány van egyedül?

Figyelt kérdés
Úgy érzem minden lánynak van barátja. Lehetetlen barátnőt taláni. Aki meg egyedül van az meg felszínes, hazudozik, kalandot akar csak stb...
2021. dec. 8. 07:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A normalisabb csajok tobbsege altalaban foglalt, mert sok rajuk a jelentkezo. Nem igazan ertem, hogy ez miert triggerel itt par embert.
2021. dec. 8. 09:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
11. Mit nem lehet ezen érteni? Nyilván azokat triggereli, akik "kimaradtak a buliból" és nem jutott nekik/nem találnak normálisabb csajt. A szegénység is sokkal jobban triggereli a szegényeket, akik kimaradtak a gazdagságból, mint a gazdagokat.
2021. dec. 8. 09:23
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

Ne aggódj kérdező!

Nemcsak 20 körül, de később is pont ugyanannyira kevés csaj van egyedül. Egyedülállót nem fogsz találni, olyannyira eldurvult a párkapcsolati piac. Nőhiány van, de abban a korban meg pláne.

30 fölött pedig már aki szabad annak is mindnek gyereke van, tehát tulajdonképpen teljesen reménytelen az egész

2021. dec. 8. 10:07
 14/24 anonim ***** válasza:
22%
Én régen voltam 20 éves fiú de már akkor sem azért nem volt csajom mert rossz természetű voltam hanem fordítva. Nem volt csajom úgyhogy törvényszerűen rám sütötték hogy hát nyilván rossz a természetem. Volt elenyésző számú nagymenő aki önerőből jobban mondva égi adottságai által (jó külső) csajozott be. A többi hétköznapi srác protekcióval nyomult: ismerős/haver/ valakinek a valakije dicsérgette őt a csajnál... mint álláskeresésnél oda is hátszél kellett
2021. dec. 8. 13:30
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

"A többi hétköznapi srác protekcióval nyomult: ismerős/haver/ valakinek a valakije dicsérgette őt a csajnál... mint álláskeresésnél oda is hátszél kellett"

A rohadékoknak amellett, hogy nem voltak csúnyák, még barátaik is voltak... Felháborító!

2021. dec. 8. 22:18
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Neked mi bajod van 15#?
2021. dec. 8. 23:13
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
15. Én azért voltam 15-25 évesen introvertált, gátlásokkal teli, félénk, mert nagyon szar gyerekkorom volt, elhanyagolt gyerek voltam és a szüleimtől nem kaptam figyelmet, szeretetet. Akkor nekem ennyi volt már a fiatal korom, mert nem normális családba születtem?
2021. dec. 8. 23:19
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

"nagyon szar gyerekkorom volt, elhanyagolt gyerek voltam és a szüleimtől nem kaptam figyelmet, szeretetet"

Akkor járj el pszichológushoz, önismereti csopotba, személyiségfejlesztő foglalkozásokra! Ettől függetelenül nehogy már isteni kiváltság legyen az, hogy valakinek vannak barátai!

2021. dec. 8. 23:27
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

18. Felnőttként már úgy ahogy sikerült levetkőznöm ezeket, jártam is szakemberhez (illetve most is járok, csak már ritkábban, mint az intenzív terápiás években). Illetve barátaim mindig is voltak, kifejezetten a nőkkel való kommunikáció ment nehezen.

Nem a jelenről beszéltem, hanem a múltról, a fiatalságomról, ami már sosem jön vissza. A kérdés szempontjából merült fel az, hogy egy csomó normális lányra lecsapnak 15-20 évesen. Na most mivel én nem voltam alkalmas rá, ezért én nem tudtam ezt végrehajtani. Akkor nekem ennyi is volt erre az életre ilyen szempontból? Ez volt a kérdésem az előző válaszom végén is.

2021. dec. 9. 00:30
 20/24 anonim ***** válasza:
16! A 15-ös valószínűleg magára ismert, szárnysegédek nélkül még elküldték a búsba majd miután "lobbisták" közbenjártak az érdekében, megnőtt az arca
2021. dec. 9. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!