Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés 20 év körüli lány van egyedül?
Figyelt kérdés
Úgy érzem minden lánynak van barátja. Lehetetlen barátnőt taláni. Aki meg egyedül van az meg felszínes, hazudozik, kalandot akar csak stb...2021. dec. 8. 07:20
1/24 Noren1989 válasza:
Halihoo,
Szerda reggeli, àltalànosító kérdésünket olvashattàk!
2/24 anonim válasza:
Én 9 éve voltam 20 éves, akkor ugye a hasonló korú lányokat kerestem, akkor azt figyeltem meg, hogy volt rendesen. Bárokban, egyetemen, ismerős ismerőse stb. nem éreztem, hogy hiány lett volna kínálatból. De mostanra változhatott a helyzet. Mindenesetre szerintem ez még pont az a korosztály, ahol elkezdenek a komoly kapcsolatok kialakulni.
3/24 anonim válasza:
Amelyik lánynak egy kicsit is elviselhető a természete, az foglalt.
4/24 anonim válasza:
A legjobb csajokat (nem csak a külsőre értem, hanem párkapcsolatra való alkalmasságban is!) befoglalják valamikor 15-20 éves korukban és nagyon sokszor aztán benne vannak egy kapcsolatban minimum 5-10 évig.
5/24 anonim válasza:
És a mocskok még szórakozni is járnak, ugye?
6/24 anonim válasza:
Sokkal több a jó csaj, mint a jó pasi és ezt férfiként mondom. Sok nem túl sokat felmutatni tudó (külsőben, anyagiakban, férfiasságban) srácnak azért van magához képest csinos barátnője fiatalon, mert picit is nyitott volt (nem egy teljesen néma kuka), épp a megfelelő társaságba került és ott megismert valakit. Sok fiatal jó csaj pedig nem tudja magáról, hogy ő valójában mennyire jó csaj és hogy sokkal vonzóbb férfit is kaphatna. (Ezt főleg azokra értem, aki nők még 20-25 évesen is az 1.-2. kapcsolatukban vannak és szexpartnerük se volt ennél több.)
7/24 anonim válasza:
Nem minden 20 év körüli lányra igaz, de a nagy többség ebben a korban még könnyeden veszi a kapcsolatokat. Más szóval nem görcsölnek túlzottan, belemennek az adódó kapcsolati lehetőségekbe, azzal a hozzáállással, hogy "legfeljebb ha nem működik, majd szakítunk". S egy ilyen kapcsolat vége után nem szívbajosak egy héten belül találni valaki mást. Kicsit olyan ez, mint a ruhapróba egy áruházban: felpróbálom, s ha nem tetszik, felpróbálok egy másikat. Ez az oka annak, hogy egy adott időpillanatban kevés 20 év körüli lány "szabad". De ha nyitott szemmel jársz, akkor van esélyed egy frissen szakított lányra lecsapni.
8/24 anonim válasza:
"Amelyik lánynak egy kicsit is elviselhető a természete, az foglalt."
Amelyik fiunak egy kicsit is elviselhető a természete, azok ezekkel a lányokkal vannak.
9/24 anonim válasza:
A jó csajok kapcsolatban vannak, mint a jó pasik ;)
10/24 anonim válasza:
8-9.
Vicces a párkapcsolati problémák topicba mégis 90%-ban nők írnak. Tehát a jó csajok/elviselhető természetű lányok nem mindig jó pasikkal/elviselhető természetű fiúkkal vannak együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!