Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időkben miért lett ennyire kevés őszinte nő?
Régebben, ha nőkkel beszélgettem, akkor amit mondtak, azt is lehetett rajtuk tapasztalni. Most már, ezt nagyon ritkán látom. Volt egy kapcsolatom, aminek vége lett és egy kis gyászidőszak után, nekiálltam kitölteni az űrt. Találkoztam jó pár lánnyal. Egy részük régről volt barát, haver, egy részük új ismeretség volt. Nem szándékoztam egyből kapcsolatot találni, egyszerűen próbáltam kizökkenteni magam és felejteni.
Szóval, beszélgettem. Sokat, sok dologról. És egyszerűen női oldalról, mintha képtelenek lettek volna az őszinteségre. Hogy érthetőbb legyen, pár ezzel kapcsolatos témát is hoztam.
Az elvárásokról való beszélgetések voltak a legdurvábbak. Minden nő, kivétel nélkül, valami szirupos szöveget mondott, amitől nagyon jónak tűnhettek, de ebből alig volt valami rájuk igaz. Pl. volt, aki előadta, hogy neki az átlagos alkatú srácok jönnek be, nem bírja az izmos srácokat, majd kiderült, hogy mindhárom komolyabb kapcsolata izmos sráccal volt. De, az is teljesen alap volt, hogy sok nő mesélte, hogy nem szexkapcsolatot keresnek, nekik az nem való, de mégis ilyenekbe mentek bele.
Az, hogy mit tapasztaltak társkeresés terén, szintén egy óriási hazugságtömeg volt. Simán előadták, hogy mennyire rossz pasik vannak. Majd ugye, kiderült, hogy mégiscsak voltak szexkapcsolatok, ezek szerint annyira rosszak nem lehettek. Ráadásul, többségük minimum 3-5 pasival beszélt ismerkedési szándékkal egyszerre. Nem érzem úgy, hogy ez annyira rossz arány lenne. Idővel, ahogy mondjuk közös ismerősök is szóba kerültek, kiderült, hogy mégsem olyan rosszak a pasik, mint ahogy az elején lefestették őket.
Akkor a kapcsolatokat meg sem említeném. A saját kapcsolataimban is teljesen alap volt, hogy a nők hazudtak és más férfiaktól is sorban hallom ezeket. Persze, a férfia kis kamuznak, de átlagban most már furcsa mód azt látni, hogy ők jóval kevesebbet, kapcsolatban főleg.
#6 voltam
Én meg csak nem is hazugságra gondoltam , hanem eltorzult vilàgkèpre
Leginkább àlomvilàgnak mondanàm.
Vagy egy szemüvegnek , amin keresztül más a valósàg.
Arra gondolok , mint amikor 5en külön vallási , politikai , neveltetès stb alapon mondunk a kérdésben szereplő lány(ok)nak valamit.
És nem érti , nem tud vele mit kezdeni , mond egy teljesen más dolgot, mert azt hiszi , hogy az a valóság.
De az csak az ő valósága.
Tulajdonképpen nem is csak nekünk hazudnak ,hanem saját maguknak is
Az is lehet, hogy egyre több buta nő van és még a kérdést sem érti amit felteszel neki. Pl. rengetegen vannak, akik nem képesek az értő olvasásra sem. Kb. 25 éve még a nők is a becsületes, szavahihető embert keresték. Mára ez úgy látom megváltozott.
Régen a becsületes férfi nem a lúzer férfit jelentette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!