Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megoldani a nők és férfiak közötti egyenlőtlenség problémáját a párkapcsolatokban?
Jelenleg férfi értéke nagyságrendekkel alacsonyabb a párkapcsolati piacon, mint saját neméhez képest vele egy szinten lévő nőnek.
Nőként még a legbénább profillal is pár óra alatt 100+, egy héten belül pedig 5000 fölötti like számra lehet szert tenni. Ehhez képest a legtöbb férfinak jó, ha napont 2db matche van, vagy még annyi se. Mindez úgy, hogy mindenkit jobbra húz komolyabb elvárások nélkül.
Az nemek közti egyenlőtlenség 2021 -re egy komoly probléma lett, ami hamarosan az élet többi területére, például a munkaerőpiacra is ki fog hatni, aminek az eredménye gazdasági egyenlőtlenség lesz, aminek megszűntetése elvileg célja a feminista mozgalomnak is.
Maguk a nők se profitálnak hosszú távon ebből az egyenlőtlenségből. Mivel gyakorlatilag egy férfiéhoz képest alternatív valóságban élnek, a minőségi két fél közötti egyenlőségen alapuló hosszú távú párkapcsolat nehezen jön létre. Sokan panaszkodnak például, hogy csak szexre kellenek, vagy a férfi nem bízik bennük.
Én társkeresőn ismertem meg a férjem, és barátnőm is az övét.
A saját nevemben nyilatkozok csak, hogy nem, nem feküdtem le vele az első randin. Sőt, senkivel se. Én elvoltam szex nélkül hónapokon át, mert érzelmek nélkül nem tudok szexelni. Nem mindenki teszi szét a lábát az első randin. Nem mindenki azért megy társkeresőre, hogy megvakarják neki mert éppen viszketős kedvébe van a suncija. Nekem is, és rengeteg embernek bevált a társkereső. Miért is kéne megszüntetni? Akiket férjem előtt ismertem meg személyesen, hiába tartott akár éveken át, egyszerűen nem működött. Van ilyen is, olyan is. Ennyi. Nem kell általánosítani.
"ezek a férfiak ingyen szexet kapnak,"
AKi ilyent leír, az ne csodálkozzon, hogy nem össze neki semmi.
"El lehet menni úszni, kondi terembe, tanulhatsz küzdősportot (box, karate, thai box, judo stb.), vagy sport lövészet ha érdekel az..mikor én voltam, meglepődtem hogy mennyi csaj volt ott, és többségük szingli volt."
A sportlövészet engem nagyon érdekel incelként
Persze egyáltalán nem csajozási szándékkal, jelentkezek is
"ezek a férfiak ingyen szexet kapnak"
Semmi sincs ingyen. Ez sem. Csak olyasmivel fizetnek, ami neked eszedbe sem jutna, hogy kell. Azért fogsz megrohadni egyedül is.
" A férfiak azért mennek le simpbe, mert nem kapnak normálisan semmit"
Így meg aztán főleg nem. Ha valaki nem tetszik, akkor nem fog kelleni, ha 500 cigánykereket hány, akkor sem.
Attól lenne férfi a férfi, hogy nem megy le simpbe.
Hogy nem alkuszik, hanem tartja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!