Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj lányok egy szerény,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj lányok egy szerény, normális fiúval?

Figyelt kérdés

Aki nem hülyít, nem taktikázik, csak simán szeretni akar. Én eddig 5 lánynál próbálkoztam , mind elutasított, félek hogy örökre egyedül maradok.

Felnőttként lehet több sikerem lesz, amikor már a lányok is nyugodtabbak lesznek.

2021. dec. 5. 09:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesznek később se jobbak a nők ebben ne reménykedj! Ha fiatalon nem kellesz senkinek később se fogsz ezt veheted készpénznek! Vagy legfeljebb a selejtes ronda ,200 kilós nőknél lesz esélyed de hát inkább egyedül mint,hogy égesd magad egy ilyennel! :) Sok sikert!
2021. dec. 5. 12:07
 12/16 anonim ***** válasza:
10-es, azt érti, hogy nincs szociális élete. Ja, és szerinte az a normális nő, aki 20 évesen sem jár bulizni.
2021. dec. 5. 12:26
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Akármi lehet a baj. Attól hogy nem játszmázol még nem leszel rögtön vonzó. Lehet hogy csúnya vagy, lehet hogy udvariatlan, nem vagy elég intelligens és az is lehet hogy semmi, csak nem jöttél be azoknak a lányoknak. Nehogy már a nőkkel legyen a baj, csak azért mert te nem találsz párt.
2021. dec. 5. 18:28
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
13: Értem mire gondolsz, de ez nem mindig fedi a valóságot. Aki járt már egyetemen, az tudja, hogy a "nehogy a tanár legyen már a hibás amikor te nem tanultál" nem mindig helytálló. Amikor 100%-os a bukási arány, akkor nehezen hihető, hogy senki nem tanult eleget.
2021. dec. 5. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
#14 az hogy 5 lánynál bepróbálkozott és egyiknek sem tetszett, az nem egy valid dolog, rengeteg lány van még. Ha pedig senkinek sem jön be, akkor nem lehet azt mondani hogy biztos minden nő ugyanolyan ezért nem jön be egyiknek, hanem van benne valami, amivel mindenkit elriaszt. De mivel 5 ember még messze nem statisztika, az is lehet, hogy senkivel nincs baj, simán csak pont nekik nem jött be
2021. dec. 5. 20:37
 16/16 anonim ***** válasza:

7/15

Teljesen egyetértek!

Én pontosan ezért nem írok ki ide semmit.

Erről ennyit

2021. dec. 6. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!