Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek àtlagos nő aki kell a férfiaknak?
Nem kellek senkinek 25 évesen de korábban se kellettem.
Nem érdeklem őket, olvasok híreket képezem magam hogy izgalmas legyek nekik de az udvarias "hogy vagy stb" -n túl nem jut a dolog mert nem érdeklem őket.
Igényesen öltözködöm nem vagyok dagi, tudom hogy introvertált vagyok de ettől még közeledek feléjük de elhajtanak, ignorálnak.
Én például így 30 felett egy kicsivel, pont nem izgalmas nőre vágyom.
Nekem sokkal fontosabb lenne, hogy lehessen rá tervezni, és nyugodt legyek mellette. Én sem vagyok egy izgága típus.
Épp ezt csinálom hogy kimutatom és érdeklődök de udvariasan visszakérdeznek és ennyi meg sem jegyzik amit mondok nekik...
Eltörpülök a sok nő mellett akikkel körül vannak véve.
Gondoskodó, házias lennék ha odajutna a dolog, de csülökpörkölttel nem mehetek oda hogy "szia hogy vagy hoztam egy kis pörit"
Mindenféle poén, vagy gúnyolódás nélkül mondom, hogy a csülökpörkölt nagyon sok férfinél működne.
De nem vagy még lekésve semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!