Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan nők akik szeretik a házimunkát és szeretik az otthon eltöltött időt?
10
Dehogy keres annyit... Nincs milliós fizetése, szaros <600 ezerrel két főre meg nem tudom hova járatja a száját. Ha jól keresne, nem párkapcsolaton keresztül akarná "olcsóér" megúszni, hogy kiszolgálják, hanem kifizetné magának.
Bejárónőnek hívják. Régen egy átlag polgári családban alap volt a cselédlány, és már akkor sem mindent az amúgy nem dolgozó vagy nem annyit dolgozó feleség csinalt tök egyedül.
Ha nem megfelelő vagy megoldható, hogy takarítónőt fizess, akkor leszel szíves segíteni a barátnődnek/feleségednek, aki ugyanannyit dolgozik egy nap, mint te. A házimunkát nem kell szeretni, hanem meg kell csinálni. És nagyon nem Lyon romantikus, hogy kis ruhácskában törölget a bombázó, hanem jó része kőkemény fizikai munka, amitől mocskos és fáradt leszel.
Senki nem szereti szerintem 😁😁
Ki szeret ugyan mosni meg a koszos WC-t kisikalni például?
Abszurd 😁 de megcsináljuk mert nem akarunk piszkos ruhában járni stb….. de hogy ez valakinek kellemes időtöltés legyen 😁 vicc
Senki nem szereti a hazimunkat, de ha itthon lehetnek egesz nap, mert annyi penzunk lenne, megcsinalgatnam az alap dolgokat, heti 1x meg jonne bejarono a nagytakaritasra.
De bocs, de a fszom se fog egyedul nagytakaritani folyamatosan a napi par ora szabadidomben, hetvegen szeretunk elmaszkalni valamerre egyutt, neha hetvegen is dolgozom, nem csak a paromnak van joga ahhoz, hogy a COD elott bssza a rezet, hanem nekem is, hogy szorakozassal toltsem a szabadidom.
Szerencsere o is igy latja, mind a ketten kivesszuk a reszunket a haztartasbol.
nekem sokkal vonzóbb egy házias nő, mint egy karrierista, akinek alig van ideje.
- Es akkor keresel ugye havi 1 M.et minimum? Valakinek meg kell keresnie az igényeimre a fedezetet, ha én otthon "házimunkázgatok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!