Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szemmel a társ keresés szívás?
Egyáltalán nem így van, mert ha nekem minden férfit überelnem kellett volna, hogy a menyasszonyom felfigyeljen rám, akkor fogyatékossággal élő, nem éppen jól kereső férfiként soha nem figyelt volna fel rám mert nálam minden egészséges testű férfi automatikusan vonzóbb tulajdonságokkal rendelkezik*.
*Legalábbis a te, igencsak furcsa világnézeted alapján. Szerencsére a nők nem így működnek, de majd egy napon te is felfogod. Talán. Ajánlom még az #1-es kolléga válaszát.
Azonkívül, hogy egyetértek az előttem szólókkal, ezért mondok én is valamit.
Igazából nem kellene csodálkoznod azon hogy a te szavaiddal éljek, "versengés van". Ugyanis így működik a világ.
Lehet, hogy furcsa lesz amit mondok, de már az állatoknál is megfigyelhető, hogy a hímek megverekszenek a nőstényért (pl: szarvasok stb.). Na meg tudod, van az a mondás, hogy erősebb kutya b....k! Nem véletlenül találták ezt ki! :)
Ez mind a fajfenntartást szolgálja!
De mi alapján figyelsz fel a nőre? Nekik nem kell villantaniuk semmit, hogy bepróbálkozz? Csak mész az utcán, vagy bemész egy boltba, és válogatás nélkül sorra bepróbálkozol?
Egyébként ha szerencsétlen vagy, tök mindegy, férfinak vagy nőnek születtél, szívás lesz megtalálni a társadat. Szerencsétlen alatt pedig mindenki azt ért, amit akar.
Szerintem ez leginkább az online társkeresésre igaz. Ott tényleg kap egy átlag nő több tíz üzenetet és kiválogathatja a 3-4 neki legjobban tetszőt.
Ha mernének személyesen ismerkedni az emberek, nem lenne ennyire durva a helyzet.
Azért nem egészen így van, kérdező. Ezt nem úgy mérik, mint a hosszútávfutást, hogy aki a leggyorsabb, az nyer. A nők igénye és ízlése valamelyest eltérő, nincs egyetlen fajta skála a legrosszabbtól a legjobbig. Ha így lenne, akkor nagyon sok olyan férfinak nem jutna nő, akinek most jut.
Azt viszont igaz, hogy kell az a plusz, amitől egy adott nő személyeb más leszel, mint a többi férfi.
Eddig minden exem ugy van a következő csajával hogy ló nincs alapon beletörődve.
Ja szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!