Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is neheze megy/ment megtalálni a második párkapcsolatát/társát?
Egy hét éves kapcsolaton vagyok túl, és nagyon nehezen megy a társkeresés. Az elsőnél sem volt sokkal könnyebb... Nektek milyen tapasztalataitok vannak.
Kort, és nemet is írjatok.
Hasznos tanácsokat is szívesen fogadok. Online hol érdemes ismerkedni?
28/F
"Én is több párommal itt alapoztuk meg a kapcsolatot."
Hallod ezt az ajánlást? :D Itt nem az életed párját találhatod meg, hanem sok kapcsolatot, ami tönkremegy :D
Bocsi 6-os, de egyértelmű, hogy a kérdező nem csak egy szimpla kapcsolatot keres, hanem az élete szerelmét.
Tényleg nem érezném itt helyesnek egy komplett társkereső profil felállítását. Elvégre ez nem egy társkereső oldal.
De ha mégis itt találnánk egymásra, nem zárkóznék el előle. Csak annyit tudok mondani, hogy aki ismerkedni szeretne, és ír nekem privátban, annak vissza fogok írni.
Tényleg nem egy társkereső felület ez, nem látom túl alkalmasnak a feladatra. Saját profilt sem írnék ki ide nyilvánosan, pedig biztos az lenne a következő kérés miután az ideálom jellemzését megtettem. :D Ebbe inkább bele se kezdek. :D Mondtam, aki meg akar találni, megtalálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!