Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért nem vagyok fontos? Túl sokat várok el?
Elég ragaszkodó típus vagyok. Az a fajta, aki ha szerelmes lesz, akkor a tenyerén hordozza a lányt. Viszont azt sosem érzem, hogy fontos lennék a másiknak. Ha együtt vagyok valakivel, és öröm ér, akkor vele akarom először közölni, vele akarok "ünnepelni". Ha bánt valami, neki akarom elmondani, az ő vállán sírni. Ha sokáig nem tudunk találkozni, akkor az első napon nem számít, hogy mit kell lemondanom, vele leszek.
Hasonló dolgokat várnék el én is, viszont ezekből semmit nem kapok, sőt.. inkább mindegyiknek az ellenkezőjét. Alapvetően sikeres vagyok a lányoknál, de a mostani barátnőmnél sem érzem azt, hogy számítanék, vagy hogy a fontossági sorrend elején lennék. Számomra párkapcsolatban lenni azt jelenti, hogy összekötöm az életem valamennyire a másikkal, és osztozok az örömében, bánatában.. nem pedig csak élvezem néha a társaságát.
Túl sokat várnék el egy kapcsolattól?
Az is fontos, hogy mennyi idő után szeretnéd ezt. Több hónap, mire ez kialakul, sokat kell hozzá amúgy beszélgetni, megismerni a másikat stb.
Én 8 év után még mindig van, hogy anyumat hívom elsőnek 1-1 alkalommal (pl. eü problémákkal, mert ő orvos), bár már lényegesen kevesebbszer, mint a kapcsolat elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!