Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fent vagyok tarskereso oldalon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fent vagyok tarskereso oldalon, de nem igazan talalok senkit. Anelkul is talalhatok valakit?

Figyelt kérdés
Azt akarom kerdezni, hogy anelkul is van e elet. Nem szeretek kepeket feltenni, mert elobe ugy is majd eldol, hogy szimpatikus e vagy sem. Szoval igazabol nem szeretem az olyan oldalakat, csak manapsag ott vannak sokan. 25/N
2021. nov. 30. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Az élet itt a gyakorin van csak igazán

Kár hogy ismerkedni itt sem egyszerű

Tapasztaltam, akit társkeresőn nem kedvelnek, azt itt sem fogják az első képcsere után

Persze csakis férfiként, nőként bárhol sikered lehet ha odateszed magadat

2021. nov. 30. 22:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Netes társkeresőn akkor fogsz találni bárkit, ha teszel ki képet, anélkül úgy vaktában kevés érdeklődést fogsz kiváltani,én legalábbis csak olyan lányokkal kezdek ismerkedésbe, akiknek legalább egy képét látom, mert az alap szimpátiához ennyi azért kell, max aki nagyon kiéhezett,akinek már mindegy csak csaj legyen, az fog így is rádstartolni, mármint ha közben mások képpel vannak fönt, akkor nyilván aki megteheti, azokat fogja inkább választani.

Ettől függetlenül megértem, hogy nem jön be ez a húspiac jelleg, én se vagyok úgy elájulva a tindertől, néha találok ott normális lányokat, de úgy magának az oldalnak a menete valahogy nem az én stílusom.

A neten kívül is van élet, legalábbis ha van nagyobb baráti társaságod, vagy eljársz valahova sportolni, vagy egyéb hobbira, de mostanság a covid idején ezek egyre kevésbé játszanak, én is ezért szorultam a tinderre.

2021. nov. 30. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha gondolod megoszthatnád a társkeresős profilod itt, vagy privátban. Én szívesen megnézném.

28/F

2021. nov. 30. 23:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Offline is lehet ismerkedni, de ha egy képet sem szeretnél magadról megosztani, akkor nem tudom, mennyire is vagy nyitott az ismerkedésre.

Én férfiként nem szoktam magamról sehol képeket megosztani és nehezen jutottam el oda, hogy társkeresőre felrakjak egyet, de megléptem. Kép nélkülieket én egyszerűen nem tudok komolyan venni, simán lehet csak troll/kamu profil, stb.

2021. dec. 1. 01:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is nemrég regisztráltam társkeresőre. Kép nélkül fent lenni szerintem is problémás, bár neked nőként valószínű így is lesz aki érdeklődik majd.

Én sem szeretek képet kitenni magamról, de online ismerkedésnél kell hogy legyen.

2021. dec. 1. 06:54
 6/8 anonim ***** válasza:
kep nelkul csak a nagyon rusnyak vannak tarskereson vagy azok, akik valamit sunyiskodnak. egy normalis ember se fog lajkolni egy kep nelkuli profilt.
2021. dec. 1. 07:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Társkeresőn, de élőben ismerkedésnél is, a külső az ami első benyomást kelt és fontos. Mondhatunk bármit,ha valaki külsőre egyáltalán nem jön be nem ismerkedünk Vele. Társkeresőn ez duplán érvényes. Nem kell fotók tömkelege, de egy profilkép és egy egészalakos azért elvárt hogy legyen feltéve. Ha ez nincs vajon mi alapján ismerkedjenek Veled?Az a pár sor amit magadról írsz gondolom általános,így egyértelmű,hogy nincs ami megragadja az ismerkedő figyelmét.
2021. dec. 1. 08:46
 8/8 anonim ***** válasza:
58%
Soha nem ismerkedtem társkeresőről, szóval igen, határozottan van azokon kívül is élet.
2021. dec. 1. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!