Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig másmilyen srácokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig másmilyen srácoknak jövök be?

Figyelt kérdés

Szinte csak feketét hordok, rengeteg bandapólót, chokereket, láncokat stb és hasonló párt is keresnék magamnak

Viszont az ilyen stílusú srácoknak nem tetszem

De az átlagosabb, mindennapi stílusú fiúknak (ezt most nem negatívan értem) igen, rengetegszer hívtak el randizni meg ilyenek

Hogyan hívhatnám fel a saját stílusomhoz illő srácokat is magamra?

2021. nov. 29. 22:41
 1/9 A kérdező kommentje:
*20/L
2021. nov. 29. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
70%
Pl mondd nekik h szia. Ja de h az ijesztő meg nemtudod h kell.
2021. nov. 29. 22:49
 3/9 A kérdező kommentje:

2-es:

Szoktam, én próbálkozok, vannak is hasonló barátaim, de a fiúknak akik tetszenek inkább másmilyen lányok jönnek be

2021. nov. 29. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyedülálló fordulat
2021. nov. 29. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Figyeld meg, hogy milyen lányok jönnek be nekik, és végy fel olyan stílust te is.
2021. nov. 30. 00:32
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

majd ha agyilag felnosz, akkor rajossz, hogy az oltozkodes semmit nem hataroz meg parkapcsolati szempontbol.

amugy a chokerekkel meg bandas polokkal pont tipikus trendi tinilanynak tunsz, kb minden magat ‘kuloegesnek’ kepzelo tinicsaj igy nez ki. engedd el ezt szerintem, majd kinovod par ev mulva. bar 20 evesen mar kinkellett volna..

2021. nov. 30. 00:45
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Tinilányként én is hasonlóan öltöztem, viszont nőiesen.

Ezen a stíluson belül is lehet szoknyát hordani, vagy fekete csipkés felsőt, vagy olyat, ami kiemeli az alakodat. Én csupa ilyet hordtam.

Szerintem a fiúk többségének (legalábbis a normálisaknak) a nőies nők tetszenek minden korosztàlyban.

Amikor én tini voltam, (most 33 vagyok) akkor az olyan stílusú srácok sokszor arra mentek, hogy minél polgárpukkasztóbb legyen az általuk választott lány stílusa. Ilyenek a tinik, ezt majd kinövik jó esetben. Aki így válogat, az téged sem magad miatt választana, hanem pl azért, mert vagánynak tartja, hogy kék a hajad/fel van nyírva/stb.

Olyan legyèl, amilyen valójában vagy, és akkor magadért fognak szeretni. Attól mèg egy rocker külső jegyeket kevésbé viselő srác is lehet hasonló stílusú hozzád, ha elhív randizni. Ha tetszik vagy szimpi, miért ne próbálnád meg?

A következő verzió, hogy próbálj meg olyan helyekre/progikra járni, ahol több rocker srác van, ha ennyire ragaszkodsz hozzájuk.

2021. nov. 30. 07:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A stílus nem kívül van. Igaz én idősebb vagyok, de senki meg nem mondaná, hogy milyen zenéket szeretek. Bár régen én is hordtam feketét stb, idővel elhagytam. Az embert keresd, ne a ruhát.
2021. nov. 30. 07:30
 9/9 anonim ***** válasza:
55%
Minden tini lány igy néz ki akinek nem a közönséges plázacica kinézet jön be. Tök átlagos vagy.
2021. nov. 30. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!