Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet merevedési problémája...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet merevedési problémája férfiként annak, akinek régóta nincsen párja ?

Figyelt kérdés
Évek óta nincs barátnőm és sajnos a sok kudarc okán merevedési zavaraim vannak, nem áll fel rendesen. Ti is jártatok már így ?

2021. nov. 29. 11:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
77%

17# sikeresen meggyőzött hogy ne forduljak ilyenekhez

Amúgy sem bíztam ezekben, egy rövid ideig tinédzserkoromban jártam pszihológushoz, amikor ténylegesen nagy szükségem lett volna komoly lelki segítségre (ezen segítség hiányát nyögöm most is)

Bunkó semmirekellő phasz volt, aki nem tudott segíteni rajtam semmit, pedig lett volna dolga.

Mostmár még egy jobb sem tudna rajtam segíteni, ha egyáltalán képes bármelyik is segítségnyújtásra.

Kétlem hogy akármelyik képes lenne változtatni az ember jellemén bármit is, és az a jellem határozza meg az embert.

Fiatalkorban látni értelmét, amikor még formálható a jellem, de akkor is csak kiváló szakemberek lennének képesek célzottan fiatalok lelki problémáit kikezelni.

Ha erre a feladatra költenének egy kis pénzt akkor talán az egész társadalom egészségesebb lehetne.

Elég sok fiatalnak volna szüksége lelki útmutatásra

2021. dec. 2. 16:58
 22/68 anonim ***** válasza:
24%
Jól van, 20-as, értem én a célzást. Szerinted biztos azért tartom hatástalannak és lehúzásnak a pszichológusokat, mert bennem volt a hiba és nem működtem együtt. Talán érdekeltséged van a szakmában? Na mindegy, tényleg hagyjuk. Én leírtam a valós(!) tapasztalataimat. Innentől mindenki döntse el maga, hogy akarja el elcseszni a pénzét.
2021. dec. 2. 17:43
 23/68 A kérdező kommentje:
Egy pszichológus nem tud azon nekem segíteni, ha nincs lehetőségem. Itt nem arról van szó, hogy valamit rosszul csinálok, hanem a lehetőségek hiányáról.Szeged egy borzasztó rossz város, ahol én és még 16 férfi ismerősöm/haverom/kollegám küzd ezzel a párkeresési problémával, mint én. Ezen bizony 30 ezerért nem fog senki sem segíteni. Egyszerűen nincs választék, ha akad is valaki, akkor nagyon messze lakik, vagy mentális, genetikai beteg illetve megtetszik olyan nő akinek van pasija. Ezért említettem Budapestet, ahol több a nő és több esélyem lenne megtalálni a páromat.
2021. dec. 4. 22:17
 24/68 anonim ***** válasza:
25%

Nehogy azt hidd kérdező!

Sehol nincs elég nő ebben a rothadó országban, csak szólok

2021. dec. 4. 22:23
 25/68 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen... Szeged tipikusan olyan város, ahol csak férfiak és selejtnők vannak. Budapesten persze pont fordítva van a helyzet, itt minden nő ötcsillagos genetikai állománnyal rendelkezik, pasi meg egy se, és csak rád várnak.
2021. dec. 5. 03:22
 26/68 A kérdező kommentje:
25-ös ! Én bizony bepróbálkoztam a selejt nőknél is és elfogadtam őket úgy ahogy vannak. Engem nem fogadtak el ez itt a gond. Keresem a hibát magamban és voltam emiatt már depressziós is többször is, sőt pszichológust is felkerestem, aki annyit tudott mondani 3*9ezer forintért, hogy nem a megfelelő nővel mentem el randizni.
2021. dec. 5. 09:21
 27/68 A kérdező kommentje:
24-es ez az ország úgy ahogy mondod rothadó !
2021. dec. 5. 09:22
 28/68 A kérdező kommentje:
25-ös annyit hozzátennék, hogy vannak normális nők, de azoknak már van párjuk/házasok.
2021. dec. 5. 09:23
 29/68 anonim ***** válasza:
26%
Ha Szegeden nem talaltal garantalom hogy Budapesten sem fogsz. Szegeden meg vannak normalis nok, Budapesten csak hulladekok, igenytelenek, selejtek es persze az aranyasok. Hajra!
2021. dec. 5. 09:47
 30/68 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván itt nem arról van szó, hogy Szegeden és Budapesten annyira más lenne a női természet. Hanem hogy a Kérdező új városban, új környezetben lesz, ahol nagyobb eséllyel tudja hátrahagyni a régi lelki sebeket és indíthatja tiszta lappal az ismerkedést
2021. dec. 5. 09:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!