Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet merevedési problémája férfiként annak, akinek régóta nincsen párja ?
17# sikeresen meggyőzött hogy ne forduljak ilyenekhez
Amúgy sem bíztam ezekben, egy rövid ideig tinédzserkoromban jártam pszihológushoz, amikor ténylegesen nagy szükségem lett volna komoly lelki segítségre (ezen segítség hiányát nyögöm most is)
Bunkó semmirekellő phasz volt, aki nem tudott segíteni rajtam semmit, pedig lett volna dolga.
Mostmár még egy jobb sem tudna rajtam segíteni, ha egyáltalán képes bármelyik is segítségnyújtásra.
Kétlem hogy akármelyik képes lenne változtatni az ember jellemén bármit is, és az a jellem határozza meg az embert.
Fiatalkorban látni értelmét, amikor még formálható a jellem, de akkor is csak kiváló szakemberek lennének képesek célzottan fiatalok lelki problémáit kikezelni.
Ha erre a feladatra költenének egy kis pénzt akkor talán az egész társadalom egészségesebb lehetne.
Elég sok fiatalnak volna szüksége lelki útmutatásra
Nehogy azt hidd kérdező!
Sehol nincs elég nő ebben a rothadó országban, csak szólok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!