Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet merevedési problémája férfiként annak, akinek régóta nincsen párja ?
Répát, retket mogyorót
Éjjel-nappal markoló
Sosem volt barátnőm, és annyira kiábrándultam a társkeresésből, hogy már a vágyat is egyre kevésbé érzem, sőt szinte biztos, hogy nem tudnék mit kezdeni egy nővel
21F
A 16-os tanácsát NE fogadd meg! SOHA SOHA SOHA! Ha tehetném, 100-szor nyomnék neki piros kezet. Ne, ne, ne, ne, NE!
A szexuálpszichológus semmi mást nem csinál, minthogy lehúz egy rakás pénzzel. 10 ezer Ft-nál kezdődik egy alkalom, ami ráadásul nem is egy teljes óra, hanem kb. 45-50 perc.
A terápiát a végtelenségig húznák, ha tehetnék. Főként te beszélsz, ők meg kérdeznek, de direkt úgy kérdeznek, hogy minél jobban menjen az idő.
Majd szépen elmentek mindenféle múltbéli dolog felé, szüleid, családod, gyerekkorod stb. tehát minden fasság irányába, amivel persze rohadtul nem leszel előrébb. Nekem annak idején a HARMADIK (tehát 30 ezer Ft-nál) jutottunk el odáig, hogy egyáltalán meglegyen a "terápiás célkitűzés".
Mindig azt fogja érzékeltetni veled, hogy "hát elértetek egy kis haladást", de persze azt is, hogy még messze van az út vége.
Szóval ismétlem: SOHA ne hagyd, hogy szexuálpszichológusok húzzanak le pénzzel. SOHA!
#17 Nyilván van tisztességes is és tisztességtelen is.
Ahogy gépkocsiszerelőből is van, mégse mernék olyat tanácsolni egy olyan embernek, akinek elromlott az autója, hogy SOHA, SOHA, SOHA ne vigye szervízbe, mert ott csak átverik, mert engem is átvertek.
A többi szakmával is meg lehet ismételni ezt a példát.
Maga a tény, hogy valaki tizenezreket elkér alkalmanként egy ilyen jellegű szolgáltatásért, az önmagában tisztességtelenség.
A gépkocsiszerelő az megmondja neked, hogy 30-ért kicseréli az alkatrészt.
A pszichológusnál is úgy lenne akkor korrekt, hogy azt mondja, hogy 100-ért meggyógyítja a lelki betegségedet, és ezért az összegért addig jársz, amíg szükségét érzed.
Csakhogy azok egyáltalán nem korrektek. Mocskosul sok pénzt bezsebelnek a semmire.
#19 Szerintem elmondtam én is, te is a véleményünket erről, kár tovább rugózni.
Tisztességes autószerelő: 30-ért megjavítja, és tényleg.
Tisztességtelen: használt alkatrészt tesz be, és újnak számlázza, ill. olyan hibákat mond, ami nincs is. 60-ért fog csak menni, mert ezt azt kell cserélni, aztán 2-ből is kijönne.
Pszichológusnál nem lehet ilyet mondani, hogy x összegért garanciát vállal arra, hogy eléred a kitűzött célt, mert fel kell mérni az állapotot (ahogy egy kocsit is) aztán nagyon nem garantálhatja a pszichológus, hogy milyen előrehaladás várható. Ha valaki végig kussol, félrebeszél, akkor tovább tart, mintha belecsap a lecsóba, és rögtön mondja, hogy mi a baja, mivel próbálkozott eddig, és mit szeretne, és szerinte eddig mi gátolta meg.
Ha a kliensnek minden második szava az, hogy ez miért jó, a gyerekkoromnak semmi köze nincs a szexhez... akkor talán tényleg lassabban megy.
De nem érdekel, letudom a témát ennyivel, ha akarod, legyen a tied az utolsó szó ebben a vitában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!