Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem fura, hogy rosszlányokon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fura, hogy rosszlányokon különbek a bemutatkozó leírások mint egy normális társkeresőn?

Figyelt kérdés
Viszont a tarifák jobban jönnek ki ha profival vagy minden nap.
2021. nov. 28. 23:13
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
tudom, de ezt mondom, a pillangóikat nem értheted. meg nekik ugye nemkell megmozdulni, megtanulták h elég elvárni mindent, amit a simpek térdencsuszva teljesitenek, kár h nem tőlük várják ezt, de akitől várják meg leszarja őket annyi nő csüng rajta :D
2021. nov. 29. 01:43
 22/31 anonim ***** válasza:
56%

elarulom, hogy ferfi prostik is vannak am es az o bemutatkozasuk is kulonb a legtobb tarskeresos ferfietol. arrol mar ne is beszeljunk, hogy kulsore is felulmuljak a tobbseget es valoszinuleg ki is tudnak rendesen elegiteni.

mondjuk ez csak elmeleti, mert veled ellentetben en nem vagyok ocsmany luzer, akinek fizetnie kell a szexert, tehat inkabb megkeresem tarskereson 1000bol azt az egy ertekelheto ferfit.

egybkent meg ostobasag maga a kerdes. ez olyan, mintha egy michelin csillagos ettermekben dolgozo sztarsefet hasonlitanal ossze egy mezei emberrel, hogy a sef jobban foz.. igen, mert ez a munkaja. a rosszlanynak is el kell adnia magat valahogy.

nem mellesleg minek fektessek energiat a tarskeresos bemutatkozasba, amikor

1. tobbseg el se olvassa

2. tobbseg egy kiskanal szintjen van ugyis es nem fog a fel

3. tobbseg ctrl c - ctrl v sablonszoveggel nyit ugyis

4. nem prosti vagyok, hogy oldalakon az soroljam, mit hogyan vallalok be

5. nem sokat szamit a bemutatkozas, ugyis a beszelgetes lesz a donto. engem se zavar, ha a pasinak nincs kint az egesz cv-je..

2021. nov. 29. 01:55
 23/31 A kérdező kommentje:
#22 ismerjük egymást? miket tudsz még rólam? :D
2021. nov. 29. 01:58
 24/31 anonim ***** válasza:
69%
az mar lejott, hogy frusztral, hogy tarskereson egy matched sincs.
2021. nov. 29. 02:03
 25/31 A kérdező kommentje:
lehet mert nem vagyok fenn.. de ki tudja, lehetek frusztrált incel is ugye
2021. nov. 29. 02:07
 26/31 anonim ***** válasza:
68%
ha nem vagy fent, akkor honnan tudod, milyenek a bemutatkozasok?! minek irsz olyanrol, amirol fogalmad sincs? ja igen ‘hallottad ismerosoktol’ ugye?
2021. nov. 29. 02:21
 27/31 anonim ***** válasza:
36%
Mert a rosszlányok értelmesebbek, mint az átlag nők.
2021. nov. 29. 08:01
 28/31 A kérdező kommentje:
#26 kellemetlen lehet igy élni
2021. nov. 29. 09:40
 29/31 anonim ***** válasza:
40%
hiaba tortolteted a kommentem, attol meg sugarzik beloled, h frusztral a noknel valo sikertelnseged.
2021. nov. 29. 12:28
 30/31 A kérdező kommentje:
Ne fogd rám nem én voltam :D sirni voltam miattad mert bántod az érzéseimet
2021. nov. 29. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!