Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem fura, hogy rosszlányokon különbek a bemutatkozó leírások mint egy normális társkeresőn?
"Az ingyen kaja meg ilyenek amit elvárnak"
Egyáltalán nem várja el minden nő az ingyen kaját. Lehet jobb, ha maradsz a rosszlányoknálponthunál.
10 Te már csak tudod.Attól, hogy én nem adom alá annyira, hogy a hozzátok hasonlókkal randira menjek(lásd a kerdezőt, aki csak akkor fizet a randin ha biztos lesz szex), attól még hallom és olvasom itt is a nők válaszait, hogy semmit nem költenek rájuk jóformán az első randin.Mert vagy 0Ft-os a program, vagy kapnak egy üdítőt, vagy fizetik a saját fogyasztásuk.Erre a hülye kérdezőt véded, aki azt írja, hogy a pénzköltést elvárják a nők, holott a valóságban alig akad férfi, aki egy komolyabb vacsorára hívja a nőt az első randin, a kerdező mégis ezzel példálózik.Majd leírod magad is, hogy sok nőnek megfelel a séta, meg hogy nem is várják el, hogy költsenek rájuk.Ettől független szerinted én vagyok a hülye, aki az incelekkel egyenlő.
Hát, te sem vagy egy zseni.
#12: Neked van valami papírod arról, hogy fejben nem vagy rendben?
1: Nem a kérdező vagyok. Ne keverj vele.
2: Nem értek egyet a kérdezővel. És veled sem.
3: Tanulj meg mondatokat értelmezni.
4: Ahelyett, hogy ezen az oldalon vezeted le az idegbeteg szinted, keress fel egy pszichológust.
13 Te vagy az idegbeteg, ráadásul egyetértettél a kérdezővel.Ha nem így lenne, akkor nem hőzöngnél azon, amit írtam.Nem kevertelek össze a kérdezővel, azt írtam te is pont olyan hülye vagy, mint ő.
Fogadd meg a tanácsod, kezeltesd magad, és tanulj meg mondatokat értelmezni.
#14: Nem, nem értettem egyet a kérdezővel. Olvasd már el, hogy mire válaszolsz...
Az alpáriskodásod meg hagyd abba. Ebből is látszik, hogy komoly problémáid vannak fejben, mert érvelni nem tudsz, csak trágárkodni.
15 Amilyen stílusban írkálsz nekem, olyanban válaszolok.Kedves édesanyád utasíthatod rendre, engem nem.Ha nem tetszik a stílusom, akkor kérj bocsánatot tőlem, mert te adtad meg a beszélgetés irányát.
A probléma az, hogy azt sem tudod mit jelent érvelni.Mert azt kettőnk közül csak nekem sikerült.Az nem érvelés, hogy kiforgatod amit írok és trágárnak állítod be azt a stílust, amit felém intézel, de rajtam meg számonkéred.
Végül is igazad van.
Csak az egyik helyen ott biztosra mész vagyis fizetsz és cserébe kapsz szolgáltatást és mész a megadott helyre, és nem csevegsz vele mit szeret stb...
A sima társkeresőn pedig nem biztos hogy lesz szex. És ennél pl.élőben szoktak bővebben megismerkedni, mivel társat keresek nem szexuális örömöket, élőben mondom el bővebben mint nő mit szeretek stb.vagy előtte csetelgetünk.
Nem értem mi ebben olyan megerőltető?? Férfi: heló szia találkozzunk itt ekkor...mihez volna kedved? Gyere menjünk üljünk be oda...mit innàl??🤷🏼♀️🤪 tökötök eltűnt vagy mi?? Válaszom erre : igen ,menjünk...beülünk, beszélgetünk, iszunk vagy eszünk, megköszönöm és vagy lesz folyt.vagy nem. Nem értem mi van most??? Jah az egyik ok, az erős nő engem ne hívjon meg a férfi majd én kifizetem az enyémet, kemény vagyok erős nő...elmegy 1 év 2 év...ülök a kutyámmal a szobámba és csak füstölgök ezek szemétférfiak...stb...ááá nincs komoly férfi...ááá
Hàt nem is csoda ha a férfiak nem udvarolnak, nem kezdeményeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!