Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok lány miért nem várja el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért nem várja el az udvarlást?

Figyelt kérdés

Én örülnék ha még lenne ilyen lány akinek lehetne virágot vinni. Meg aki nem várja el az első randin szexet. Annyira gáz ez szerintem.

Sok lány nem is keres komoly kapcsolatot, inkább csak szórakozik a fiúkkal.

Nem is tudom hogy fogok e valaha normális kapcsolatot találni.

Amúgy az ilyen lányok később nem is akarnak férjet? Akkor más másabbul fognak ismerkedni, több tartás lesz bennünk?

Nem is tudom hogy akiknek komoly kapcsolatuk van hogyan találtak , szerintem nagyon gázos a mai ismerkedési "minta".

2021. nov. 28. 16:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenkinek az a célja hogy férje legyen és egy halom gyereke. Nekem sem. Jó hogyha udvarolnak, de ezt is lehet az örökké valóságig húzni. Ha hetekig, hónapokig semmi nem történik még egy csók sem, az számomra komolytalan.
2021. nov. 28. 17:00
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

A pasik 99%-a elvárja a szexet az első három randin belül.

A pasik 99%-ának fogalma sincs hogyan kellene bánni egy nővel.

Mi csak alkalmazkodtunk a többség gyökér hozzáállásához.

Ne nyafogj. Alkalmazkodj.

2021. nov. 28. 17:00
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Teljesen egyet tudok érteni veled. Borzasztó smi manapság megy és amilyenek az emberek. Nők férfiak is. Én nő vagyok és azt látom, hogy a férfiak 90%-a nem tud udvarolni. Nagyon kiábrándító. Egyszer volt egy párom, igaz idősebb volt egy 10essel, de ő igazi úriember volt. Teljesen levett a lábamról azzal, ahogy bánt velem az első randizós időszakban. Vele érdekes mód a szex is sokkal jobb volt, mint másokkal. Hiányzik már egy normális férfi, de a legtöbben ha figyelmesek, udvariasak, azt is csak megjátszák. Elkesírő amit látok. Mindegy, szerintem próbáld leszarni milyen a világ, bízz abban, hogy találsz majd hozzád illő nőt:)

N

2021. nov. 28. 17:02
 4/18 anonim ***** válasza:
82%

A mai.komoly kapcsolatokat nem az eleje/az ismerkedés határozza meg.

Lehet szexkapcsolatbol is komoly, és többkörös virágos éttermi randizos ismerkedésből pedig komolytalan, működésképtelen.

2021. nov. 28. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

#2: Jelezném, hogy ha nem dugnák az első randin, akkor a férfiak se várhatnák el ezt, mivel hiába várják el, ha dgy nő se hajlandó rá. Akkor majd megváltozik az elvárásuk vagy szex nélkül maradnak. Te is hozzájárulsz a viselkedéseddel a kialakult mintákhoz...

Nem a nőknek kéne lejjebb adni az amúgy se túl magas igényeikből, hanem a férfiaknak kéne megtanulnia normálisan viselkedni.

2021. nov. 28. 17:04
 6/18 anonim ***** válasza:
81%

Nő vagyok és van bennem tartás, akivel egyből lefekszek azzal nem terveztem hosszútávra, nyilván ő sem. Férjhez menni nem tervezek, nem ez minden nő álma. Vágott virágokat nem szeretem, mert utalom végig nézni ahogy meghal. De az udvarlást igen, apró meglepetéseket igen és ha komolyan tervezek akkor nem fekszek le egyből a másikkal de nem azért hogy “kéressem magam” hanem mert előbb szeretném megismerni.

A lényeg, hogy vannak olyan nők akiket keresel de vannak másmilyen nők is. Nem ítélkezni kell az utóbbiak felett, hanem megkeresni az előbbieket.

2021. nov. 28. 17:09
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Te hogy értelmezed a "tartást"?

Valami értékre gondolsz, amit "tartani" kell? Ha valaki szexel, elvész valamilyen értéke talán?

És ez valami nemtől független dolog szerinted, vagy erősen nemhez kötött, hogy mitől van vagy nincs "tartása" valakinek?

Kíváncsian hallgatlak.

2021. nov. 28. 17:22
 8/18 anonim ***** válasza:
8%
#3 régbben nagyon udvarias voltam, de aztán úgy vettem észre a csapból is az folyik hogy akkor lesz nőd ha semmibe veszed. Most már úgy gondolom ez nem îgy van, viszont sajnos sok nő egoboost-nak simpeket tart, ezért nagyon meg kell nézni kinek mennyi ideig udvarolok, nehogy egy simp szintjére süllyedjek.
2021. nov. 28. 17:41
 9/18 anonim ***** válasza:
44%

7-es, sztem úgy gondolja, hogy aki komolyabb kapcsolatot keres, az nem dobja magát oda az első randin. Ugyanis abból az esetek nagyon kis százalékában lesz normális kapcsolat, max szexkapcsolat, amiben még gyakorlatilag semmit sem tudsz a másikról azon kívül, hogy milyen a nemiszerve.

Ha egy nő csak szórakozni akar, az is tök rendben van. Nekem is volt olyan időszakom, amikor semmit nem akartam, csak kalandot helyes csávókkal. De ezekből nem is lett hosszútávú kapcsolat, max pár éjszaka.

Szóval Kérdező, aki kapcsolatot keres, az igenis szereti, ha udvarolnak, kedveskednek, nőként érezheti magát, akit meghódítanak. Én imádom a szexet, meg a jó pasikat, de rengeteg tapasztalat után mondom, hogy ahhoz, hogy egy férfi meglássa bennem a Nőt, aki nem dobja szét rögtön a lábát egy ital után, ahhoz bizony kell vmennyi önmegtartóztatás.

27/N

2021. nov. 28. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem az udvarlás azt jelenti, hogy 'eljátszok valamit, amíg nincs meg a nő'. Ha az ajándékozás a szeretetnyelved, és másokat is meglepsz, akkor ez nem udvarlás, hanem ilyen ember vagy. Ami sokkal jobb, mert azt jelenti, 10 év után is megleped a másikat.

Ha csak az ismerkedési szakaszban csinálod ezt, az meg szomorú. Mert a másik azt hiszi, ilyen vagy, aztán mégsem.

2021. nov. 28. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!