Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért hazudoztok Tinderen önmagatokról?
Nem ítélkezni szeretnék, de meghívtál a lakásodra egy olyan embert, akit soha nem láttál, és legfeljebb pár órán belül szexelni akartál volna vele. Ennek bizony vannak kockázatai. Ha nem is rak ki magáról nyilvános képet, legalább privátban kérhettél volna tőle, vagy találkozhattattok volna előtte egy kávézóban, ahol kiderül, megvan-e a személyes vonzalom.
Lehet szidni a férfiakat (bár nem értem az általánosítást), szerintem is egyrészt etikátlan, másrészt érthetetlen a viselkedése, de remélhetőleg tanulsz belőle és nem követed el ugyanezeket a hibákat. Az szerintem még rendben van,hogy jobbra húztad, de te kép nélkül már szexre készültél. Ha tényleg izmos és szakállas lett volna, akkor sem biztos, hogy tetszett volna, és akkor még őt sem hibáztathatnád.
"megláttam, hogy egy magas, kövér, szőkésvöröses hajú, malacfejű(bocs, tényleg nem tudom máshoz hasonlítani),tükörsima arcú pasi áll előttem"
Nem Balázs a neve egészen véletlenül? :D
Sosem volt egyedül , persze 😆
Egy újabb "Dàniel Steel"-t olvashattunk
Akkor küldjön képet privátban. Arra vajon milyen kifogást talált volna? Ne már, hogy ennyire nem gyanakodtal rá.
Ha ez megnyugtat, a bambája saját magával tolt ki, mert élőben elküldette magát a francba, aztán kulloghatott vissza az odvába.
Ha dugni akarsz ne a leírásokat olvasgasd, ne legyen suttyó és legyen diszkrét, annyi elég.
Ha viszont intellektuális partnert keresel fogadd el, hogy az a férfi nem fog jól kinézni. (Van pár, lehet pont neked szerencséd, de azok a pasik nagyrészt foglaltak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!