Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy juthatnék el arra a pontra, hogy kiegyensúlyozott emberként menjek bele egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, és eléggé hangulatember, jó körülmények között élek, a munkámban sikeres vagyok, sokat utazom, sok mindent megengedhetek magamnak, biztos jövő áll előttem. Ugyanakkor érzelmi téren ugyanez a biztonság már egyáltalán nincsen meg. Párkapcsolati szempontból egy katasztrófának mondható az életem, voltak ilyen-olyan rövid kis kapcsolatok,de nem igazán működtek. Úgy látom,h ennek az az oka, h én magam nem vagyok elég kiegyensúlyozott lelkileg hozzá, régebben azt hittem,h majd a kapcsolat helyrebillent,de épp ellenkezőleg történt. Biztos,h nekem kell először olyan állapotba kerülnöm. Csak nem tudom, hogyan. Járok terápiára, meg jelentkeztem ilyen pszichodráma szakörre is,amik nyilván segíthetnek, de önmagában ezektől sem várhatom,h majd megoldják a hangulati ingadozásaimat. Leginkább a motivációmmal vannak gondok, egyszerűen semmi nem tud lázba hozni, az érdeklődésem nagyon nehéz felkelteni. A covid óta nem nagyon járok társaságba, home office-ból dolgozom,a barátaimmal ritkán tudunk élőben összefutni, ebben elszigeteltségben valahogy befásultam.
2021. nov. 27. 14:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Én akkor jöttem le erről a kérdésről mikor megszületett a gyerekem. Azóta nincsenek motivációs problémáim.
2021. nov. 27. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!