Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti lányok, nálatok mennyire fontos h a pasi izmos legyen?
kis sörhas már kizáró ok?
nagyon izmosak jönnek be vagy a kissé szálkásak is? :)
mely izmok tűnnek automatikusan szembe nálatok? (váll, bicepsz?)
Nekem és az összes barátnőmnek a vékonytestalkatú ferfiak jönnek be. Nyilván ez izmost se küldenénk el.
Kizáró ok : akin van felesleg.
A macis fickók sosem jöttek be, de ismerkedésnél soha nem volt szempont nálam az izomtömeg. Viszont...
volt egy hosszú párkapcsolatom, sosem volt gond a szexuális életünkkel, átlagos, nem sportoló fickó az exem. Amikor viszont először láttam a ma már férjem meztelenül, olyan szexuális vágyat gerjesztett bennem, ami korábban sosem fordult elő, és ehhez nyilván hozzájárult az, hogy mintaszerűen kidolgozott teste volt. Nem volt testépítő, de minden izom a helyén volt, ma is elolvadok, ahogy eszembe jut, nem csak a teste, hanem a nézése, a testtartása, az egész pillanat. Nyilván az újdonság varázsa is hozzájárult, de engem is meglepett, hogy így megbabonáz.
Ma is azt mondom, hogy ismerkedésnél nem lenne kizáró ok, ha valaki nem ilyen testtel rendelkezne, de bebizonyosodott, hogy ösztönös szinten ez a fajta kidolgozottság ragad meg igazán. Egy jó kapcsolathoz nem is feltétlenül kell a vad szexuális vágy, de határozottan nagy előny, ha ott van.
Csak a személyiség számít.
Ha nincs teste, az még jobb is.
Köszi a válaszokat, akkor tehát megállapíthatjuk h a legtöbb nő azt mondja h nem fontos az izmos/szálkás test, de azért mégiscsak jó ha edzett a férfi :)
A jó kiálláson mit kell érteni? karizmát ill céltudatosságot? vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!