Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közötti lányok, nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti lányok, nálatok mennyire fontos h a pasi izmos legyen?

Figyelt kérdés

kis sörhas már kizáró ok?

nagyon izmosak jönnek be vagy a kissé szálkásak is? :)

mely izmok tűnnek automatikusan szembe nálatok? (váll, bicepsz?)

2021. nov. 26. 11:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem elvárás, hogy ki legyen gyúrva, ahogy fentebb is írták a normál alkat teljesen jó. Az enyhén izmos, picit szálkás test számomra is a legideálisabb, de sose ez alapján választottam. Ha volt, tök jó, ha nem, akkor is. Macis pasim csak egyszer volt, neki jól állt, jól oszlott el rajta, de nem is volt igazán pocakos. A sörhas, pókhas nem túl vonzó. De a személyiség, jó kiállás rengeteget tud javítani, még egy kissé pocakosabb férfi megítélésén is.
2021. nov. 26. 13:32
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én ízlésem nagyon szélsőséges, ezzel tisztában vagyok. Nekem kifejezetten bejönnek a testépítők, számomra nincs "túl izmos" férfi. :D Tudom, az átlag nőnek ez a szint már nem jön be. Mondjuk én is sportolok, látszik is rajtam, szóval viccesen is néznék ki egy kocatestű férfival.
2021. nov. 26. 13:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem és az összes barátnőmnek a vékonytestalkatú ferfiak jönnek be. Nyilván ez izmost se küldenénk el.

Kizáró ok : akin van felesleg.

2021. nov. 26. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A macis fickók sosem jöttek be, de ismerkedésnél soha nem volt szempont nálam az izomtömeg. Viszont...

volt egy hosszú párkapcsolatom, sosem volt gond a szexuális életünkkel, átlagos, nem sportoló fickó az exem. Amikor viszont először láttam a ma már férjem meztelenül, olyan szexuális vágyat gerjesztett bennem, ami korábban sosem fordult elő, és ehhez nyilván hozzájárult az, hogy mintaszerűen kidolgozott teste volt. Nem volt testépítő, de minden izom a helyén volt, ma is elolvadok, ahogy eszembe jut, nem csak a teste, hanem a nézése, a testtartása, az egész pillanat. Nyilván az újdonság varázsa is hozzájárult, de engem is meglepett, hogy így megbabonáz.

Ma is azt mondom, hogy ismerkedésnél nem lenne kizáró ok, ha valaki nem ilyen testtel rendelkezne, de bebizonyosodott, hogy ösztönös szinten ez a fajta kidolgozottság ragad meg igazán. Egy jó kapcsolathoz nem is feltétlenül kell a vad szexuális vágy, de határozottan nagy előny, ha ott van.

2021. nov. 26. 15:45
 15/25 anonim ***** válasza:
4-és mi bajod a terhes nőkkel.
2021. nov. 26. 18:01
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
Miért utáljátok ennyire a kövéreket ( F 46, 118 kg).
2021. nov. 26. 18:02
 17/25 anonim ***** válasza:
1%
A nőknek csak az anyagiak és a lakhely számítanak. Izmosságra bőven elég nekik egy, az átlagostól sportosabb testalkat.
2021. nov. 26. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
17-es, ha pénz van, még sportosság sem számít. Lásd Vajnát és Lölöt
2021. nov. 26. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:

Csak a személyiség számít.

Ha nincs teste, az még jobb is.

2021. nov. 27. 09:13
 20/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor tehát megállapíthatjuk h a legtöbb nő azt mondja h nem fontos az izmos/szálkás test, de azért mégiscsak jó ha edzett a férfi :)

A jó kiálláson mit kell érteni? karizmát ill céltudatosságot? vagy?

2021. nov. 29. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!