Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-35 közötti lányok, nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-35 közötti lányok, nálatok mennyire fontos h a pasi izmos legyen?

Figyelt kérdés

kis sörhas már kizáró ok?

nagyon izmosak jönnek be vagy a kissé szálkásak is? :)

mely izmok tűnnek automatikusan szembe nálatok? (váll, bicepsz?)

2021. nov. 26. 11:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Tetszik, de nem fontos. Sörhas se kizáró ok, a macis alkat is bejön.

Ez mind csak külsőség, nekem a személyisége a lényeg.

2021. nov. 26. 11:42
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle partnerem volt. 210 centis izmos és 165 cm-s pocakos is. Egy 68kg-s sovány magas lett a férjem :)
2021. nov. 26. 11:55
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
nem kell a kockahas, de azert 30 koruli ferfinak ne legyen mar sorhasa, en undorodom tole. szerintem igenytelen.
2021. nov. 26. 12:04
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát amit a férfiak kis sörhasnak szoktak hívni, az nekem már bél, szóval ilyen alapon nem fér bele.

De ha tényleg kicsi és nem úgy néz ki, mint egy 4 hónapos terhes, akkor rendben van. Nekem fontos az, hogy valami emberi alakja legyen a páromnak, ebbe beletartozik a vékony-szálkás és az izom fölött kicsit husis alkat is. De nem azért edzek rendszeresen, mert annyira vonzónak tartanám a puha, satnya testet bárkin, beleértve magamat.

2021. nov. 26. 12:07
 5/25 anonim ***** válasza:
86%

Minden nő más, biztos van olyan akinek kizáró ok, ha valakinek nincs szépen kidolgozott teste. De ellenpélda is van bőven erre, engem például a nagyon kigyúrt test ÉS a sörhas is taszít. Azt tetszik, ha valakinek normál, egészséges alkata van. Nekem az ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

2021. nov. 26. 12:24
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az 5-össel, nekem sem tetszik sem az agyonra kigyúrt, sem a sörhasas test.
2021. nov. 26. 12:31
 7/25 anonim ***** válasza:
85%
A kondis tetszik, az aputest meg nem.
2021. nov. 26. 12:44
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Én a kidolgozott férfitestet szeretem, pocak nélkül. Szerencsére a párom éppen ilyen :)
2021. nov. 26. 12:45
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Szalkasan izmos tetszik legjobban.

A vall- mellizom kulonosen szexi, bicepsz is jo, de a kockahastol elajulok picit:)

De NEM ilyen durvan kigyurtra gondolok, aki mar csak oldalra tudja tartani a karjat! ( [link]

Hanem: [link]

2021. nov. 26. 12:55
 10/25 anonim ***** válasza:
85%

Elhízás nem jön be, de nem kell túlságosan izmosnak lennie. Hidegen hagy, hogy mennyi rajta az izom. Egyedül azon röhögök, mikor dinnyecipelő felsőtesthez kilógó két piszkafa láb társul.

Volt már kondis párom, de vele sem ezért voltam együtt. Mostani páromnak van egy kis hasa, de próbál tenni ellene, amit nagyon becsülök benne. De nem zavar egyáltalán.

2021. nov. 26. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!