Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-35 közötti lányok, nálatok mennyire fontos h a pasi izmos legyen?
kis sörhas már kizáró ok?
nagyon izmosak jönnek be vagy a kissé szálkásak is? :)
mely izmok tűnnek automatikusan szembe nálatok? (váll, bicepsz?)
Tetszik, de nem fontos. Sörhas se kizáró ok, a macis alkat is bejön.
Ez mind csak külsőség, nekem a személyisége a lényeg.
Hát amit a férfiak kis sörhasnak szoktak hívni, az nekem már bél, szóval ilyen alapon nem fér bele.
De ha tényleg kicsi és nem úgy néz ki, mint egy 4 hónapos terhes, akkor rendben van. Nekem fontos az, hogy valami emberi alakja legyen a páromnak, ebbe beletartozik a vékony-szálkás és az izom fölött kicsit husis alkat is. De nem azért edzek rendszeresen, mert annyira vonzónak tartanám a puha, satnya testet bárkin, beleértve magamat.
Elhízás nem jön be, de nem kell túlságosan izmosnak lennie. Hidegen hagy, hogy mennyi rajta az izom. Egyedül azon röhögök, mikor dinnyecipelő felsőtesthez kilógó két piszkafa láb társul.
Volt már kondis párom, de vele sem ezért voltam együtt. Mostani páromnak van egy kis hasa, de próbál tenni ellene, amit nagyon becsülök benne. De nem zavar egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!