Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incel pontosan miért lesz valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incel pontosan miért lesz valaki?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt már ez a kérdés, de én most más szempontból közelítem meg a dolgot.

Tegnap olvastam az egyik válaszban, hogy neki van egy végtaghiányos ismerőse, akinek nem okoz gondot a barátnő találás.

Azért hoztam fel azt példaként, mivel gyerekkoromtól kezdve "enyhe" fogyatékossággal élek. Pontosabban Diplégia-val, ami ugye az alsó végtagjaimat érinti. De szerencsémre ez nem olyan súlyos, tehát félig meddig még járóképes vagyok.

Az ilyen betegség azért megtudja nehezíteni a pár találást, de azért nem teszi lehetetlenné. 18 évesen lett az első párkapcsolatom, azóta volt 2 és a mostani barátnőmmel 4 hete vagyok együtt, akit neten ismertem meg.

Jártam, illetve még járok fizikoterápiára, ahol megismertem néhány hozzám hasonló fogyatékossággal élő embert. Ezáltal több olyan embert ismerek, aki testi illetve enyhe értelmi (pl. beszédzavar) fogyatékossággal rendelkezik, ami miatt sokszor munkát is nehezen találnak. Van, aki rokkantsági nyugdíjon van.

Azt tapasztalom, hogy a legtöbbjüknek van barátnője. Igaz, nem modellek, de csinosak, ápoltak, kedvesek, hűségesek.

Nem akarok itt ekézni senkit, meg nem akarom az inceleket lejáratni vagy ilyesmi.

Csak érdekel, hogy ha vannak emberek, akik testi illetve enyhe értelmi fogyatékossággal rendelkeznek, mégis vannak barátnőik, akkor az incelek, akik elvileg teljesen egészséges emberek, nekik mi okoz gondot a pártalálásban?

Megint leszögezem, a kérdés nem provokáció..csak kíváncsi vagyok. :)

Hozzáteszem, 24 vagyok. :)

2021. nov. 25. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Uccsó, az hogy kinek mi a "ronda" szerintem relatív.. De a kövérségre nincs mentség, azt nem lehet kimagyarázni, az egyszerű igénytelenség a szememben, amikor valaki annyira leszarja a saját testét hogy megkockáztat egy csaomó betegséget.. Ha én képes vagyok tenni azért hogy ne legyek egy zsírdisznó akkor ezt egy nőtől is elvárom!
2021. nov. 26. 00:13
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Nagyon relatív

Sokan viszont boldogan beérik a mindenki számara undorító rusnyasággal, vagy a kövérekkel is.

A férfiak igényei a béka feneke alatt, és ezek a férfiak élnek leginkabb párkapcsolatban

2021. nov. 26. 00:17
 13/17 anonim ***** válasza:
30%
Kar túl bonyolítani ezt az egészet! Incel leszel ha nyomi vagy a suliban és az kihat a felnőtt korodra. Incel leszel ha nem szuletsz gazdag családba és kitörni se tudsz a szegénységből. Incel leszel ha ronda vagy.
2021. nov. 26. 15:44
 14/17 A kérdező kommentje:

13

És ha valaki testi vagy szellemi fogyatékossággal él? Elolvastad, amit a kérdésben leírtam? Rokkant nyugdíjas ismerősöm is van, neki is van barátnője. :)

Bocs amit írok, de az írásodból inkább csak a kifogásokat látom.

2021. nov. 26. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:
60%

"Rokkant nyugdíjas ismerősöm is van, neki is van barátnője"

Az euro-indiai polgartarsak kozott sok a rokkantnyugdijas, szaporodnak is szepen....

37F incel

2021. nov. 26. 15:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 9-es válaszoló fején találta a szeget.

"Ez a hiba lehet ezer minden, családi háttér, iskolai inzultus, beilleszkedési nehézség, későn érés, teljesen mindegy, lényeg, hogy nem ismerted fel a hibát, és személyiséged ráépült erre a hibára."

Ez rám szinte tökéletesen igaz. Akkor nem ismertem fel a hibát, mivel nem értettem hogy hogyan működik a rendszer, így meg sem fordult a fejemben, hogy ez egy hiba, amit javítani kellene. Azok közé tartozom, akik csendesen félretették a dolgot. Ma már tudom, hogy mit kellett volna másképpen csinálnom. Azt is, hogy hol siklott félre az egész, de sajnos utólag már nem lehet ezen javítani. Szerencsére az élet egyéb területén sikerült eredményeket elérnem, sőt, ma már nem érzem kevesebbnek magam másoknál, viszont ez alapjában határozta meg a felnőtt életemet. Gyerekként teljesen máshogy képzeltem el magam ennyi idős koromra.

2021. nov. 26. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert nem tud hosszútávú kapcsolatot kialakítani.

Hogy ennek mi az oka, ezernyi lehet.

2021. nov. 27. 10:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!